Karadenizli Vekiller Kılıçdaroğlu'nun Arkasında

Karadenizli Vekiller Kılıçdaroğlu'nun Arkasında
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Karadeniz Bölgesi'ndeki CHP'li Milletvekillerinin kurultayda partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme konusunda hemfikir olduklarını söyledi.

 Zeybek, "Karadeniz Bölgesi'nin seçilmiş Milletvekilleri olarak Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber çalışmak arzu ve isteğindeyiz" diye konuştu.


"KILIÇDAROĞLU'NUN ETKİSİ BÜYÜK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun her seçim öncesi beklentilerin üzerinde bir çalışma yaparak partililerin ve halkın takdirini kazandığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "CHP, genel seçim döneminde açıklamış olduğu seçim beyannameleri ve projeleri halk kitlelerinin temel ihtiyaç ve sorunlarının çözüm önerileri ile Cumhuriyet Halk Partisi son seçimlerde Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun büyük etkisi olmuştur. 1 Kasım 2015 seçiminin sonuçları Demokratik Laik Cumhuriyet'in, sosyal barışın, hukuk devleti ve parlamenter demokrasimizin geleceği açısından Cumhuriyet Halk Partisi'ne büyük bir sorumluluk ve görev yüklemiştir." şeklinde konuştu.

"BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ"

Olağan kurultayın Ocak 2016'da yapılacağını hatırlatan Zeybek, "Kurultay takviminin işlediği bu süreçte CHP kurultayının olağanüstü olarak toplanması isteklerinin dile getirildiği görülmektedir. Olağan kurultayın tarihi ile denk gelecek bir olağanüstü kurultay isteğini doğru bulmuyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını destekliyoruz. Kurultayda Genel Başkanımızın yanındayız." diye konuştu. Karadeniz Bölgesi'ndeki şehirlerin seçilmiş Milletvekillerinin bir araya gelerek ortak noktada buluştuklarının altını çizen Zeybek, "Milletvekilleri olarak sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber çalışmak arzu ve isteğindeyiz" dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.