KARADENİZ’İN TURİZM CENNETİ: ATAKUM

KARADENİZ’İN TURİZM CENNETİ: ATAKUM
Karadeniz’in eşsiz doğası ve deniziyle, Atakum’un bir turizm cenneti haline gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, ilçenin iç kesimlerinde keşfedilmemiş birçok doğal güzellik olduğunu söyledi.

Atakum’un turizm potansiyelini artırmak adına kapsamlı projelere imza attıklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, hayata geçirdikleri Seyir Tesisleri, Osmanlı Hamamları, Kent Ormanı, Yayla Konaklama Tesisleri gibi projelerle, Atakum’un turizm cazibesini artırdıklarını kaydetti.

TURİZMDE DE MARKA KENT ATAKUM
Atakum Belediyesi olarak ilçenin her alanda olduğu gibi turizmde de Karadeniz’in en gelişmiş ilçelerinden biri haline getirdiklerini ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İlçede hayata geçirdiğimiz kapsamlı turizm yatırımlarıyla, ilçemizin cazibesini artırdık. Vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz Seyir Tesisleri, Osmanlı Hamamları, Kent Ormanı, Aqua Park gibi projelerle vatandaşlarımıza daha da yaşanılabilir bir kent sunarken, bir yandan da çevre il ve ilçelerden Atakum’a gelen vatandaşlarımıza hizmet vererek ilçemize turist çekmeye devam ediyoruz. Atakum’u her alanda marka bir kent haline getirmek için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

turizm-(3).jpg

SAKLI GÜZELLİKLERİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ
Atakum’un keşfedilmemiş güzellikleri olduğunu ve bu güzellikleri ortaya çıkarmak ve Karadeniz turizmine kazandırmak için hazırlık içerisinde olduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum’un doğal güzellikleri saymakla bitmeyecek kadar çok. İlçe merkezinden 10 dakika mesafeden başlayarak iç kesimlere doğru muhteşem bir Karadeniz doğasına sahip olan Atakum’un saklı kalmış güzelliklerini, planlama aşamasında olan projelerimizle gün yüzüne çıkararak doğa turizminin en güzel örneklerini vatandaşlarımızın ziyaretine sunacağız. Bu anlamda önümüzdeki dönem, Atakum’un turizm kenti olması konusunda verimli çalışmalara imza atacağımız bir dönem olacak” şeklinde konuştu.

Soner Süren

turizm-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum