Karadeniz Makina'nın Genel Merkez ve Showroom Binası Açıldı

Karadeniz Makina'nın Genel Merkez ve Showroom Binası Açıldı
Karadeniz Bölgesi'nde kesintisiz güç kaynakları ve jeneratörlerin satış ve servisini kurumsal bir çatı altında yapan Karadeniz Makina, Samsun'da bulunan genel merkez ve showroom binasını törenle açtı.

Samsun-Ordu karayolu üzerinde Tekkeköy ilçesinde yer alan genel merkez binasının açılışına siyasetçiler, işadamları derneklerinin başkanları, kurum müdürleri ve çok sayıda işadamı katıldı.

"GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİP"

Törende konuşan Karadeniz Makina Satış ve Servis Şirket Müdürü Ramazan Demirtaş, "Profesyonel enerji çözümleri sloganıyla çıktığımız bu yolda yeni bir adım atıyoruz. Genç ve dinamik bir ekiple çalışıyoruz. Enerji konusunda 20 yıllık deneyimleri bayiliği yürütülen markalarla beraber Karadeniz Bölgesi'nde en iyi şekilde temsil etmek için piyasa şartlarına ve müşteri ihtiyaçlarına kulak vererek müşteri odaklı çalışıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Biz firma olarak dünyada ve Türkiye’de büyük pazar ve bayi ağına sahip olan Aksa Jeneratör, İnform kesintisiz güç kaynakları, Fujitsu klimaları ve Estap Rack kabinlerinin Karadeniz Bölge bayiliğini ve teknik servis hizmetlerini yürütmekteyiz. Markaların ulusal ve uluslararası olması firmanın sistemli ve geleceğe dönük olarak eğitici bir misyon üstlenmesini sağlamıştır. Müşterilerimizin taleplerini en hızlı şekilde karşılayabilmek için Tekkeköy ilçesindeki showrom, satış ve servis hizmetlerinin de yer alacağı genel merkez binamızı müşterilerimizin beğenisine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Tekkeköy Belediye Başkan Vekili Özkan Karakaya, kesintisiz güç kaynakları ve jeneratör firmalarının temsilcileri ve işadamları ile birlikte kesti. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.