KARAASLAN'DAN YAŞLILARA VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

KARAASLAN'DAN YAŞLILARA VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bayramın ilk gününde şehit aileleri ve Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.
KARAASLAN BAYRAMDA YAŞLILARI VE ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, bayramın ilk gününde şehit aileleri ve Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.
 
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı'nda İlkadım ilçesinde şehit aileleri ve Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlaştı.
 
HUZUREVİNDE KALAN YAŞLILARIN ELİNİ ÖPTÜ
 
Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi sakini yaşlılarla tek tek bayramlaşan ve çiçek veren Karaaslan, bayramlarını da kutladı. Karaaslan, ''Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisi yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır. Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Bu anlamda biz de bir arada olma ve paylaşma duygusunun en yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramı'nda yaşlılarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık'' dedi.
 
ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
 
Sosyal medyadan ''Bu bayrama erişmemize vesile olan gazi ve şehit ailelerimizin yanında olalım'' çağrısı yapan Karaaslan, 2010 yılında Lice'de şehit düşen Teğmen Ahmet Altunoğlu'nun, 2016 yılında Şırnak'ta şehit düşen polis Ersan Gürpınar ve 2010 yılında Şemdinli'de şehit düşen Selman Özay'ın ailelerini ziyaret etti.
5-001.jpg
 
Şehit aileleri ile bayramlaşan ve acılarını paylaşan Karaaslan, ''Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bayramları huzurlu geçirmemizi sağlayan şehitlerimiz her zaman dualarımızda. Şehit ailesi olmak her şeyden çok daha büyük bir acı, bunu en iyi yaşayan bilir, içinde hisseden bilir. Sizler bizim en kıymetlimizsiniz, sizler bizlere emanetsiniz. Teröre karşı kararlı bir mücadele sergiliyoruz. Terör belasını mutlaka bu topraklardan temizleyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.