KARAASLAN'DAN TOKİ'YE ZİYARET

KARAASLAN'DAN TOKİ'YE ZİYARET
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan ve başkan yardımcıları, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, yardımcıları Ahmet Eşref Fakıbaba, Halis Dalkılıç, İsmet Uçma, Mine Lök Beyaz ve Nevzat Ceylan ile birlikte, Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'la TOKİ Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Karaaslan ve beraberindekiler TOKİ'nin çalışmaları ve planlanan projeler hakkında bilgi aldı. Karaaslan toplantıda Samsun'la ilgili projelerinde görüşüldüğünü belirterek, ''AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak TOKİ'yi ziyaret ederek, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'dan bilgi aldık. TOKİ bugüne kadar ülkemizin her bölgesinde bir çok önemli projeyi hayata geçirmiş ve yüz binlerce insanı ev sahibi yapmıştır. Kimlikli şehirler için, TOKİ'nin bundan sonra yapacağı projelerindeki yerel ve yatay mimari yön belirleyici olacaktır. TOKİ'nin hedeflerini de değerlendirdiğimiz toplantı bu anlamda çok verimli gerçekleşti'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.