KARAASLAN'DAN ŞİDDETE KARŞI MESAJ

KARAASLAN'DAN ŞİDDETE KARŞI MESAJ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, ''Kadına karşı şiddeti hayatın her alanında kabul edilemez ve insanlık dışı olarak görüyoruz. Kadına şiddet insanlığa ihanettir'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Aynur Dağdemir'in bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''Samsun'da özel bir hastanede görev yapan hayatını insan sağlığına adamış, binlerce annenin bebeğini kucağına almasına vesile olmuş bir hekimin, aynı zamanda bir annenin uğradığı menfur saldırı sonucu hayatını kaybetmiş olmasından dolayı çok derin bir üzüntü içindeyiz. İnsan hayatına kast edilerek ortaya konan söz konusu olay bizi ve sağlık camiasını sarsmıştır. Şiddetin hayatın her alanında asgariye indirilmesi için son zamanlarda önemli hukuki, idari ve yapısal tedbirleri hayata geçirdik. Önümüzdeki dönem bu konuya verdiğimiz önem ve yapılacak çalışmalara tüm hızıyla devam edeceğiz. Tüm bunlara rağmen bu tür üzücü olaylarla karşı karşıya kalmak bizleri derinden sarsmakta. Her türlü şiddeti, ayırt etmeksizin lanetliyoruz. Kadına ve çocuğa karşı şiddet başta olmak üzere hayatın her alanında kabul edilemez ve insanlık dışı olarak görüyoruz. Kadına şiddet insanlığa ihanettir. Hayatını kaybeden doktorumuz Aynur Dağdemir'e Allah'tan rahmet, eşi ve cocuklari  başta olmak üzere tüm yakınlarına ve sağlık camiasına başsağlığı diliyorum''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.