KARAASLAN'DAN KALKINMA VURGUSU

KARAASLAN'DAN KALKINMA VURGUSU

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile birlikte Samsun’a yapılacak 183 milyon lira değerindeki 14 tesisin temel atma töreni için şehre gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; gün boyunca gerçekleştirdiği ziyaretler ile Samsun’un kalkınma hedeflerini inceledi

Güne Samsun Valiliği’nde gerçekleştirilen basın toplantısı ile başlayan Karaaslan; Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.  Veysel Eroğlu ve Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından Samsun’da gerçekleştirilecek 183 milyon lira yatırım bedelli 14 adet tesisin açılış töreninde konuşan Karaaslan; “Sayın Bakanımızın bizlere verdiği yatırım müjdelerinin çok kısa sürede hayata geçtiğine şahitlik ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti dünyaya baktığımızda orman varlığını arttıran sayılı ülkeler arasında yer alıyor. 2023 için kendimize koyduğumuz hedefler arasında tüm alanlarda varlığımızı arttırmanın hedeflerine odaklanıyoruz. Kıymetli Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na tüm Samsunlular adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

KURUM BAŞKANLARI KALKINMA KONUSUNDA BİLGİ VERDİ
Ak Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, temel atma töreninin ardından gerçekleştirdiği ziyaretler ile Samsun’un kalkınma hedeflerini inceledi. Sırasıyla KOSGEB Samsun Müdürlüğü, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nu (TKDK) ziyaret eden Karaaslan; kurumlarda yetkililer tarafından yapılan sunumlar eşliğinde bilgi aldı. Samsun’un gelecek vizyonunun şekillenmesi, girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, kaynakların etkin kullanımı ve sürdürülebilir kırsal kalkınma konularında incelemelerde bulunan Karaaslan; gerçekleştirdiği ziyaretlerde fikir alışverişinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum