KARAASLAN'DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

KARAASLAN'DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ÇANAKKALE ZAFERİ KAHRAMANLIK DESTANIDIR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ''Çanakkale Zaferi, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır'' dedi.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''Çanakkale Zaferi, bağımsızlığı, vatanı ve bayrağı uğruna canını vermekten çekinmeyen Türk milletinin kahramanlık destanıdır. Türk Milleti'nin kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 102. yılını idrak etmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Çanakkale Zaferi Türk milletinin bağımsızlığının en önemli sembollerinden biridir. Anadolu'nun kınalı kuzuların gül bahçesine girercesine şahadete atıldığı kutsal bir zaferdir. Türk Milleti'nin şartlar ne olursa olsun, vatanı ve bayrağı için neler yapabileceğinin göstergesidir. Bu anlamda Çanakkale'de ortaya konulan ruh, milletimizin nihai zafere ulaşmasına vesile olmuştur.

Çanakkale ruhunu kalbinde taşıyan milletimiz, 15 Temmuz akşamı milletimizin geleceğine, bağımsızlığına ve demokrasisine karşı gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini tankların, tüfeklerin önünde durarak engellemiştir. Çoluk çocuk, yaşlı genç, kadın erkek hep birlikte sokaklara meydanlara çıkarak, karanlık güçlere karşı bir kez daha 'Çanakkale Geçilmez' demiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'ni kutluyor, başta Çanakkale savaşlarında hayatını kaybeden şehitlerimiz olmak üzere, bugüne kadar vatan savunmasında ve hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyorum''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.