KARAASLAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

KARAASLAN'DAN ANLAMLI ZİYARET
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı arefesinde şehitlikleri ziyaret etti

KARAASLAN'DAN ŞEHİTLİKLERE ZİYARET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Kurban Bayramı arefesinde şehitlikleri ziyaret etti.

AK Parti, Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, beraberindekilerle birlikte Kurban bayramı arefesinde Asri Mezarlık ve Kıranköy Mezarlıklarındaki şehitlikleri ziyaret etti. Şehit kabirlerini tek tek gezen Karaaslan, gül bırakarak dua etti.

''Vatan savunmasında hayatlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlerimiz rahmetle anıyoruz'' diyen Çiğdem Karaaslan, 'Kurban Bayramı arefesinde şehitliklerimiz ziyaret ederek, onlara dua ettik. Bizler bugün ülkemizde bayramları huzur ve güven içerisinde geçiriyorsak, şehitlerimizin gösterdikleri fedakarlıklar sayesindedir. Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Ayrıca şehit ailelerimizin acılarını paylaşarak, bayramlarını kutladık. Şehit yakınlarımız, milletimizin birlik ve beraberliği, ülkemizin bağımsızlığı ve şanlı bayrağımız için hayatını feda eden kahramanların bizlere emanetleridir. Onlara minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Ne mutlu onlara ki böyle evlatlar yetiştirmişler'' dedi.

AİLE MEZARLIĞINA ZİYARET

Karaaslan ayrıca Alaçam'daki aile mezarlığını da ziyaret etti. Karaaslan, vefat eden büyükleri için Kuran-ı Kerim okutarak, dua etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.