KARAASLAN YALNIZ BIRAKMADI

KARAASLAN YALNIZ BIRAKMADI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Tüm Sanat Galerileri Derneği'nin düzenlediği ''II. TÜSGAD Ankara Sanat Buluşması''na konuk edilen 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerini yalnız bırakmadı.

Sanata ve sanatçıya destek olmak amacıyla 19-27 Aralık 2015 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde gerçekleşen ''II. TÜSGAD Ankara Sanat Buluşması''na 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi konuk olarak katıldı. 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin standları ve etkinlikleriyle konuk edildiği buluşmada, 19 Mayıs Üniversitesi Konservatuar öğrencileri özel gösterim, canlı performanslar, müzik dinletileri sergileyor.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''II. TÜSGAD Ankara Sanat Buluşması''na katılarak 19 Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Eker ve öğretim üyelerini yalnız bırakmadı. Öğretim üyeleri ile biraraya gelen ve sohbet eden Karaaslan, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin sergilenen eserlerini inceleyerek bilgi aldı. Karaaslan, ''OMÜ'lü akademisyen ve öğretim üyelerimizle seçim döneminde de biraraya gelmiştik. OMÜ'nün böyle bir etkinlikte temsil edilmesinin, Samsun ve sanat adına çok önemli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde üniversitemizin yapacağı etkinlik ve çalışmalara katkı sağlama hazırız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.