Karaaslan, Yakakent ilçesini ziyaret etti.

Karaaslan, Yakakent ilçesini ziyaret etti.
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Yakakent ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Karaaslan ilk olarak, partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Karaaslan burada ilçe başkanı Sefer Tek ve teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet ederek gündemi değerlendirdi.

Milletvekili Karaaslan, ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından Yakakent sahilinde gezerek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Karaaslan, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi. Daha sonra Yakakent Belediyesi'ni ziyaret eden Karaaslan, Başkan Hüseyin Kıyma ile bir süre görüştü. Karaaslan partililerle birlikte yaptığı ziyarette, Başkan Kıyma'dan yapılan hizmetler ve projeler hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Tüm ilçelerimizde çok güzel çalışmalar yapılıyor. Gittiğimiz her yerde insana dokunan, kadınlara yönelik, gençlere yönelik, çocuklara yönelik projeler bir bir hayata geçiyor. Bu projeler insan hayatını kolaylaştıran ve insan hayatına katkı sağlayan projeler. Öte yandan sayısız projede uygulamaya dönüşmek için gün sayıyor. Bu da mutluluk verici'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum