Karaaslan ve Şahin, Bafra'da vatandaşlarla sahur yaptı

Karaaslan ve Şahin, Bafra'da vatandaşlarla sahur yaptı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra ilçesinde vatandaşlarla sahur programında bir araya geldi.

Karaaslan, bir restoranda düzenlenen programda, "Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diyen bir liderle yola çıktıklarını, bugünse muhalefetin "Türkiye'de her şey eskisi gibi olacak" dediğini söyledi.

Müthiş bir akıl tutulması yaşandığını belirten Karaaslan, "Biz vizyoner, büyük projeleri hayata geçiren, güçlü hedefler koyan ve o hedeflere dimdik ilerleyenlerin partisiyiz. Aramızda farklı siyasi partilerin temsilcileri de olabilir ama Türkiye ortaklığında buluştuğumuz, Türkiye'nin çıkarları için, büyük ve güçlü ülke olması için bir araya geldiğimiz, omuz omuza verdiğimiz bir ittifakla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Rabbim her şeyden önce hayırlı uğurlu etsin." dedi.

Şahin ise Türkiye üzerinde oynanan oyunların her dönemde devam ettiğini dile getirerek, güç odaklarının, emperyalistlerin oyunlarının hiç bitmeyeceğini anlattı.

En son 15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve güçlü hükümet olmasa sonuçların daha farklı olabileceğine işaret eden Şahin, "24 Haziran'da güçlü şekilde destek istiyoruz. Güçlü destekle inşallah güçlü hükümet, iktidar, peşinden güçlü Meclis'i kurarsak bu hizmetler devam edecek. 24 Haziran seçimlerinden güçlü çıkarsak, Aselsan'ın milli silahları devam edecek, Türkiye inşallah hür ve bağımsız şekilde ebediyete kadar varlığını devam ettirecektir." diye konuştu.

Programa AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.