Karaaslan: Türkiye uçuşa geçecek

Karaaslan: Türkiye uçuşa geçecek
AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek...

"Biz kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çok sağlam temeller üzerine kurduğu bir ülkenin ikinci atılım dönemi olarak adlandırdığımız kısmını yaşamak için bir seçime giriyoruz. Buna ikinci şahlanma dönemi diyoruz. Türkiye'nin uçuşa geçeceği bir dönem olarak adlandırıyoruz" dedi.

AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan seçim çalışmalarını Atakum ilçesinde sürdürdü. Çiğdem Karaaslan'a seçim çalışmasında Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Şahin ve Orhan Tozlu, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Kadın Kolları Başkanı Tülin Tiftik, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Çiğdem Karaaslan ilk olarak Yalı Kafe'de Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen ve Samsun Emlakçılar Odası üyelerinin katıldığı istişare ve bilgilendirme toplantısına katıldı. Karaaslan ardından Yalı Kafe'ye gelen Bafra Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrenci ve yöneticileri ile biraraya geldi. Daha sonra Mustafa Kemal Bulvarı ve İnönü Bulvarı'nda esnaf ziyaretinde bulunan Karaaslan, Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen kadın buluşmasına da katıldı. Ardından Ordulular Sevgi Derneği'ni ziyaret eden Karaaslan, Adnan Menderes Bulvarı'nda yapılan seçim çalışması ile vatandaşlarla buluştu. Karaaslan, Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen programda Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kadınlarla biraraya geldi. Karaaslan günün sonunda İlkadım Belediyesi'nce düzenlenen Uğur Işılak konserine katıldı. Konser öncesi gençlik kollarının açtığı standtları gezen Karaaslan, gençlerle fotoğraf çektirip, dilek balonu uçurdu.

AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmasında yaptığı konuşmalarda 7 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, "2015 seçimlerinin ardından AK Parti iktidarını ince işçilik dönemi olarak nitelendiriyoruz. Biz kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın temellerini attığı yeni Türkiye'nin ikinci atılım dönemi olarak adlandırdığımız kısmını yaşamak için bir seçime giriyoruz. Buna ikinci şahlanma dönemi diyoruz. Türkiye'nin uçuşa geçeceği bir dönem olarak adlandırıyoruz. Bunları büyük laflar olarak almayın. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Bundan sonra ikinci atılım döneminde başta kentlerimiz olmak üzere yine insanı merkez alan sağlık alanında eğitim alanında yaşam kalitesini arttırmaya yönelik tüm alanlarda atılımlarımız çok daha farklı boyutlarda devam edecek. İşte bu nedenlerle 7 Haziran seçimlerine çok büyük bir önem veriyoruz. Diyoriz ki hem istikrarın devamı ama aynı zamanda tüm Türkiye'nin tüm kazanımlarının artarak devam etmesi açısından bu seçim çok önemli. Bizim için olduğu kadar çocuklarımızın torunlarımızın yaşayacağı ülkenin kaderinin belirleneceği seçim açısından çok önemli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.