KARAASLAN: TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ BÜYÜK BULUŞMAYA DAVETLİ

KARAASLAN: TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ BÜYÜK BULUŞMAYA DAVETLİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 19 Ocak’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle düzenlenecek “Samsun Aday Tanıtım Toplantısı” öncesi açıklamalarda bulundu.

Karaaslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“19 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Tekkeköy ilçemizde bulunan Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleştireceğimiz Aday Tanıtım Toplantımız vesilesiyle Cumhurbaşkanımız’ı Samsun’umuzda ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Aday Tanıtım Toplantımız’da, istiklal ve istikbal mücadelemizde yeni bir dönemi başlatan, Milli Mücadele’de ilk adımın atıldığı bu topraklardan büyük adımlar atacağımız yeni bir dönemi başlatmak için ülkemizin dört bir yanına ve tüm Dünya’ya çok güçlü mesajlar vereceğiz. 19 Mayıs 1919’un 100. yılında şehrimizi her alanda daha da ileriye taşımak ve gücümüze güç katmak için 31 Mart’ta gerçekleştireceğimiz seçimleri önemli bir merhale olarak görüyoruz.

31 Mart yerel seçimlerini, AK Parti olarak girdiğimiz 2004, 2009 ve 2014 seçimlerinden daha farklı görmemekle birlikte her seçimin, bulunduğumuz şartlar gereği bir öncekinden daha önemli bir hal aldığı aşikârdır. Bu nedenle AK Parti olarak gireceğimiz dördüncü yerel seçimlerde, başta Milletvekili olmaktan büyük gurur duyduğum Samsun’umuz olmak üzere ülkemizin dört bir yanında kazanacağımız başarılarla dört dörtlük bir netice almayı hedefliyoruz.

Bugüne kadar girdiği tüm yerel seçimlerde tercihini hizmet siyasetinden yana kullanan Samsun, bir kez daha kendisine yakışan şekilde millet ve memleket sevdalısı liderimizi, Sn. Cumhurbaşkanımız’ı bağrına basacak ve 19 Ocak 2019 Cumartesi günü güçlü desteğiyle, milletimizin içinden çıkan Sn. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız’ı en güzel şekilde karşılayacaktır. Samsun’da yeni bir destan yazmak için hazırlıklarımızı tamamladığımız, 31 Mart’ta Samsun’dan verilecek güçlü desteğin provası olacağına inandığımız, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak ismi Sn. Genel Başkanımız tarafından 24 Kasım’da açıklanan Sn. Mustafa Demir ile birlikte 17 İlçe Belediye Başkan Adayımız’ın kamuoyuna tanıtılacağı Aday Tanıtım Toplantımız’a, büyük buluşmaya tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” görüşünü paylaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.