KARAASLAN, TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU

KARAASLAN, TEŞEKKÜR  ZİYARETİNDE BULUNDU
25. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekili olan Çiğdem Karaaslan bugün Ayvacık İlçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

 Milletvekiline AK Parti İl Yönetim Kurulu  Üyesi Murat Çelik eşlik ederken Ayvacık İlçesinde Milletvekilini İlçe Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sultan Duman, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Servet Ünlü, AK Parti İlçe  teşkilatı üyeleri ve ilçe halkı karşıladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Partimiz yine Türkiye’nin birinci partisidir ve Ayvacık Samsun genelinde partimizi sandıktan birinci çıkartarak bizlere olan güvenini  bir kez daha ispatlamıştır. Ayvacık bizim gözbebeğimiz bir ilçe, bundan sonraki sürecimiz hükümetimizi kurarak Türkiye’yi, Samsun’umuzu ve Ayvacık’ımızı en iyi şekilde temsil etmektir." Diyerek sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye geneline baktığımızda biz hala başarılı bir partiyiz. Sandıklardan birinci çıkan ve bizden sonraki partiye %16 oranla fark atan bir partiyiz. Bu bir başarısızlık değil büyük bir başarıdır. 13 yıldır tek başına iktidar olan ve Mecliste en büyük çoğunluğa sahip olan partimize halkımız tek başına iktidar olma ortağın olsun dedi, halkımızın takdiri bu yöndeydi. Bunun değerlendirmesini de önümüzdeki süreçte Türkiye’mizi en iyi şekilde temsil etmek adına yapacağız. 7 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğunuz özveriden dolayı başta Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’a, AK Parti İlçe Başkanım Kadir Kızılkan’a ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.