Karaaslan: "Terörle Mücadelemiz Devam Edecek"

Karaaslan: "Terörle Mücadelemiz Devam Edecek"
AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'nin düzenlediği mevlid-i şerife katıldı.

Karaaslan, terörün hiç bir türlüsünün kabul edilemez olduğunu belirterek, ''Hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin, geçmişte olduğu gibi terörle mücadelemiz bugün de aynı kararlılıkta devam edecektir'' dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Bafra Kaymakamı Halis Arslan, İlçe Müftüsü İsmail Çiçek ve AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği'nin şehitler için her ay düzenlediği ve 53'üncüsü gerçekleşen mevlid-i şerif programına katıldı. Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunduğu programda Milletvekili Karaaslan, şehit aileleri ile görüşerek sohbet etti.

Milletvekili Çiğdem Karaaslan programın ardından yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir haftadır istenmeyen bir atmosfer yaşandığını belirterek, ''Türkiye'yi karıştırmak isteyen güçler yine iş başında. Hükümet kurma çalışmalarının yapıldığı dönemde terör yeniden ortaya çıktı. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlet. Savaş devletlerle devletler arasında olur. Devlet ile terörist arasında savaş olmaz. Devletler ancak terörle mücadele ederler. Türkiye şu anda terör örgütleri ile kararlılıkla mücadele ediyor'' dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, terör konusundaki "Ülkemizin huzuru, güvenliği söz konusu olduğunda biran dahi tereddüt etmeyiz, siyasi geleceğimizi değil, ülkenin geleceğini düşünürüz" sözlerini hatırlatan Çiğdem Karaaslan, ''Başbakanımız Ahmet Davutoğlu terör örgütlerine yönelik yapılan oprasyonların hedefi ve amacı ile ilgili bazı başlıklara dikkat çekti. Bunlardan birincisi Türkiye'deki demokratik düzeni korumak, özgürlükleri korumak ve halkımızın hayat hakkı başta olmak üzere bütün temel hak ve özgürlükleri teminat altına almak. İkincisi ise kamu düzeni bağlamında bu operasyon halkımızın temel güvenlik alanlarını, korumaya dönük. Operasyonlarla hedef alınan kamu düzeninin korunması için tehdit edici unsurlara karşı açık bir şekilde de kararlılık gösterildi. Bu doğrultuda hangi amaç ve kaynaktan beslenirse beslensin, geçmişte olduğu gibi terörle mücadelemiz bugün de aynı kararlılıkta devam edecektir'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.