KARAASLAN ŞEHİT TÖRENİNE KATILDI

KARAASLAN ŞEHİT TÖRENİNE KATILDI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hakkari'de şehit olan Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman'ın cenaze törenine katıldı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki askeri araca yapılan saldırıda şehit olan Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman'ın cenaze törenine katıldı. Çiğdem Karaaslan, şehidin babası Turan Yaman, annesi Sevim Yaman, kız kardeşleri Esra ve Büşra Yaman'a ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Şehit olan Sıhhiye Uzman Çavuş Nejat Yaman'ın cenazesi Tekkeköy Meydanı'nda öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında ilçe mezarlığında defnedildi.

 

Cenaze törenine şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Vali İbrahim Şahin, AK Parti Samsun milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı, CHP Samsun milletvekilleri Hayati Tekin ve Kemal Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Ağaoğlu, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe belediye başkanları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum