KARAASLAN SAMSUNSPOR AŞIĞI YAĞMUR'U ZİYARET ETTİ

KARAASLAN SAMSUNSPOR AŞIĞI YAĞMUR'U ZİYARET ETTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsunspor Başkanı Erkut Tutu ile Samsunspor hayranı olan 6 yaşındaki omurilik felçli Yağmur Kutbay'ı evinde ziyaret etti.

 

 AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsunspor için düzenlenen "Bu aşkın kahramanı sensin" gecesinde tanıştığı ve ziyaret için söz verdiği omurilik felçli Yağmur Kutbay'ı, Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, AK Parti İl Başkanı Muharem Göksel ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile ziyaret ederek moral verdi.

KARAASLAN SAMSUNSPORLU YAĞMUR'U UNUTMADI
Ziyarette Samsunspor'a ve futbolcu Mustafa Sevgi'ye hayranlığıyla tanınan Yağmur ile sohbet eden Çiğdem Karaaslan, oyuncak bebek ve "Bu aşkın kahramanı sensin" formalarından hediye ederken, Başkan Tutu Yağmur ve ağabeyi Gökdeniz'e Samsunspor atkı, bere eldiven takımı hediye etti. Yağmur'u Samsunspor sevgisi sayesinde tanıdığını belirten Karaaslan, "Yağmur küçücük yüreğine büyük bir sevgi sığdırmış. Onun Samsunspor'a olan sevgisini çok takdir ediyorum. Bundan sonra bende onun bir ablası olarak sık sık görüşeceğiz" dedi. Karaaslan ayrıca maddi durumu iyi olmayan aileye destek olacaklarını da sözlerine ekledi. Samsunspor Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ise, Yağmur'u Samsunspor maçına ve antrenmanını izlemeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.