KARAASLAN: SAMSUN'A SEVDALIYIZ

KARAASLAN: SAMSUN'A SEVDALIYIZ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara'da Samsun Çarşambalılar Derneği'nin yeni hizmet binası açılışına katıldı. Açılışta konuşan Karaaslan, ''Birileri milletimizin Anayasa değişikliğini anlamadığını, bilmediğini

MİLLET MESELEYİ ANLADI

 Hiç kimse kusura bakmasın. Milletimiz ne olacağını, ne olup ne bittiğini, hayatımızda nelerin değişeceğini ve bize ne kazandıracağını iyi anladı'' dedi. AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekili Hasan Basri Kurt ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Samsun Çarşambalılar Derneği'nin yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. 

Samsun Çarşambalılar Derneği Başkanı Ali Çelen, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt'un selamlama konuşmalarının ardından söz alan Çiğdem Karaaslan, Çarşambalılara ve Samsunlulara Başbakan Binali Yıldırım'ın selamını ileterek konuşmasına başladı.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karaaslan,

MİLLET MESELEYİ ANLADI

''Birileri milletimizin Anayasa değişikliğini anlamadığını, bilmediğini söylüyor. Hiç kimse kusura bakmasın. Milletimiz ne olacağını, ne olup ne bittiğini, hayatımızda nelerin değişeceğini ve bize ne kazandıracağını iyi anladı. Çünkü bu millet 15 Temmuz gecesi küçücük bir cep telefonu ekranından, Cumhurbaşkanımızın bir iki dakikada söyledikleri ile canından vazgeçti. O zaman bu meselenin ne kadar önemli bir mesele olduğunu, vatanın elden gittiğini anladı ve bu vatanın üstünde al yıldızlı bayrağımız dalgalanmadıkça burada yaşamanın hiç bir anlamı olmadığını anladı. Sokaklara meydanlara tankları tüfeklerin önüne kendini attı. O yüzden bu şanlı millet meseleyi herkesten önce anladı'' dedi.

MİLLET DARBEYE İZİN VERMEDİ

16 Nisan referandumu ile yapılacak değişikliklerle son 15 yılda ki kazanımların güçleneceğini belirten Karaaslan, ''18 maddedeki değişikliğin kabulü ile bütün bu kazanımlar taçlanmış olacak. Bugün kim diyebilir ki 15 yıl önce hayat standartlarım, yaşam koşullarım daha iyiydi diye. Bugüne kadar bir çok yeni yatırıma, yeni fikirlere her şeye hayır denildi. Ama biz hiç birini dinlemedik ve hizmetlerimizi yaptık. Bugüne kadar bizi yolumuzdan kimse döndüremedi. Bu ülke 1960 darbesi, 1971 muhtırası, 1980 darbesi neler yaşamadı ki. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana ülke çok badireler atlattı. Türkiye ne zaman uçuşa geçse karanlık odaklar harekete geçti. Türkiye gücü ele aldığında bir başka güç geldi gücünü kırdı ve yönetimi ele geçirdi. 15 Temmuz'da ise millet darbeye izin vermedi. Biz o gece biz olduk. Türkü, kürdü, lazı, çerkesi hep bir olduk. Kadın erkek, yaşlı genç, çoluk çocuk sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutarak ülkeye sahip çıktık. Bu vatanın bir evladı olduğum içim Allah'a şükrediyorum'' dedi.

SAMSUN'A SEVDALIYIZ

Konuşmasının son bölümünde hemşehri olmanın çok önemli olduğuna dikkati çeken Karaaslan, ''Aynı toprağı paylaşmak, aynı suyu içmiş olmak, aynı mahallede top oynamış olmak, sizleri bir araya getirdi. Bizi birleştiren ortak duygu Samsunlu olmak.  Bizler Samsun milletvekilleri olarak Samsun'a sevdalıyız. Biz şehrimiz ülkemizi insanlarımızı çok seviyoruz. Derneğimizin Samsunlu hemşehrilerimize katkı sağlayacağına inanıyor ve hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Törende Çiğdem Karaaslan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a Samsunspor atkısı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum