KARAASLAN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI

KARAASLAN ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
Çiğdem Karaaslan, Hürriyet Gazetesi öncülüğünde düzenlenen gayrimenkul yarışması 'Sign of the City Awards' ödül törenine katıldı

HER ŞEY HAYAL KURMAKLA BAŞLAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Hürriyet Gazetesi öncülüğünde düzenlenen gayrimenkul yarışması 'Sign of the City Awards' ödül törenine katıldı. Törende konuşan Karaaslan, ''Her şey hayal kurmakla başlar. Biz şehrimiz için, ülkemiz için ortak değerleri kurmakla görevliyiz'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, inşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet tarafından düzenlenen Sign of the City Awards (SotCA) yarışmasının Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştirilen ödül törenine katıldı.

Türkiye’nin en iyi projelerini ödüllendirildiği gecede bir konuşma yapan Çiğdem Karaaslan, törendeki konuşmasına 15 Temmuz şehitlerini anarak başladı. Karaaslan, “Yeni hedeflere, hayallere hep birlikte devam etmemize, aslında hayata devam etmemizi sağlayan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi anarak başlamak istiyorum. Hayata kaldığımız yerden devam ediyoruz ama eskisinden çok daha güçlü, kararlı ve iddialı olarak devam ediyoruz. Hayatın her alanında en iyiyi hedeflemek ve üretmek belki de hiç bir dönemde şimdi olduğu kadar önemli olmamıştı. Bu güzel organizasyon için Hürriyet ailesine teşekkür ediyorum'' dedi.

''Yakın geçmişe kadar hayatımızda derinleşmiş sorunlar vardı'' diyen Karaaslan, ''Biz bu sorunları ayrı şehirlerde yaşamaktaydık. Hayatımızın önemli kavramları arasında çöp dağları vardı. Gecekondulaşma vardı. O günlerde halka çevre kirliliğinden maske dağıtan gazeteler vardı. Bugün şehre değer katanlara ödül veren Hürriyet Gazetesi'nin bu etkinliğinde buluşuyoruz. Aslında çok şey değişti. Ama hala büyük hayallerimiz var.  Her şey hayal kurmakla başlar. Biz şehrimiz için, ülkemiz için ortak değerleri kurmakla görevliyiz. Önemli olan; önce şehir için fikir üretmek, sonra hayal kurmak ve onları gerçekleştirmek için çok güçlü irade koymak. Bu hayaller gün oldu Marmaray oldu, Yavuz Selim Köprüsü oldu, Avrasya Tüneli oldu. Bütün sıkıntılara rağmen hayallerimizi gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Günümüzde ülkelerden çok şehirlerin söz sahibi olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Şehre değer katarak, ödüle layık görülen bütün projeleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın katıldığı ve Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliği yaptığı geceye; Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ile gayrimenkul sektörünün önemli dernek  başkanları ve temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.