KARAASLAN KÜLLİYE'DEN SAMSUN'A SESLENDİ

KARAASLAN KÜLLİYE'DEN SAMSUN'A SESLENDİ
Demokrasi nöbetini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan Samsunlulara dev ekrandan seslendi

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde milletvekilleri ve vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbetini sürdürüyor. Karaaslan, külliye önünden milletvekilleri Ahmet Demircan, Hasan Basri Kurt ve Orhan Kırcalı ile birlikte canlı yayında Cumhuriyet Meydanı'nda demorasi nöbeti tutan Samsunlulara dev ekrandan seslendi.

'Ankara'dan Samsun'a selam gönderiyoruz' diyen Karaaslan, ''Buradaki coşkulu kalabalık ile Türkiye'nin her yanında olduğu gibi demokrasi nöbetine devam ediyoruz. Milli iradeye, demokrasiye, vatana sahip çıkan siz çok değerli yol arkadaşlarımıza, hepinize başkentten, başkomutanımızın külliyesinden selamlarımızı gönderiyoruz. Cumhurbaşkanımız tamam diyene kadar demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Milletvekilleri Demircan, Kurt ve Kırcalı da Samsunluları selamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.