KARAASLAN "KARDEŞLİK BULUŞMALARI"NDA

KARAASLAN "KARDEŞLİK BULUŞMALARI"NDA
KARAASLAN BAŞBAKAN İLE MARDİN'DE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Mardin’de düzenlenen  "Kardeşlik Buluşmaları Mardin" konferansına katıldı.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı bakanlar ve AK Parti genel başkan yardımcıları ile birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi'nde "Kardeşlik Buluşmaları Mardin" konferansına katıldı. Konferansta konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 10 maddelik terörle mücadele eylem planı açıklandı.

MAĞDURİYETLER GİDERİELECEK

Konferansın ardından konuşan Çiğdem Karaaslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 10 maddelik terörle mücadele eylem planının hızlı bir şekilde yürürlüğe gireceğini belirterek, ''Bölge halkının yaşadığı tüm mağduriyetler bu eylem planının hayata geçmesiyle bir an önce giderilecek. Şehirlerimiz yeniden inşa edilecek. Özellikle tarihi şehirlerimiz ihya edilecek'' dedi.

SARE DAVUTOĞLU VE KADINLARLA TOPLANTI

Çiğdem Karaaslan ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile birlikte, Mardin'de sivil toplum örgütleri kadın temsilcileri ile biraraya gelerek bir süre görüştüler.

YEŞİLLİ HALKINI SELAMLADI

Çiğdem Karaaslan, Mardin'in Yeşilli ilçesinde halka seslenen Başbakan Davutoğlu'na eşlik ederek halkı selamladı. Başbakan Davutoğlu'nun uçurduğu barış güvercini, Çiğdem Karaaslan'ın eline kondu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.