Karaaslan: İstikametimizi belirleyen millettir

Karaaslan: İstikametimizi belirleyen millettir
AK Parti Samsun Miletvekili Çiğdem Karaaslan, "İstikametimizi belirleyen millettir ve milletle birlikte yola çıkanlar gücünü millettenalanlar hiçbir zaman yorulmazlar.

O nedenle önümüzdeki süreçte şartlar ne olursa olsun ideallerimizde ve tarihi yürüyüşümüzde en ufak bir değişiklik olmayacaktır" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Miletvekili Çiğem Karaaslan, AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş ile Çarşamba ve Salıpazarı ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

7 HAZİRAN TÜRK DEMOKRASİSİ İÇİN BİR KAZANIM

7 Haziran seçimlerinin çok büyük bir katılımla gerçekleştiğini belirten Karaaslan, "7 Haziran seçimeri yüzde 80'leri aşan bir katılım ile Türkiye demokrasisi için çok önemli bir kazanım. Bugüne kadar Türkiye'nin önü darbelerle, vesayetin farklı enstrümanları ile kesilmeye çalışıldı. AK Parti'nin önüne 367 krizi gibi, parti kapatma davası gibi, gezi olayları gibi bir çok engel çıkarıldı. Fakat 
bunların hiçbiri AK Parti iktidarını engelleyemedi ve bundan sonra engelleyemeyecek. Demokratik yollardan sandıktan böyle bir sonuç elde ettik. Böyle bir mesajı demokratik olarak sandıktan aldık. Halkımızın iradesini gördük. İşte o yüzden 7 Haziran seçimleri bu anlamda çok önemlidir. Tarihi bir seçim demiştik ve bu kanıtlandı. Türkiye ideali olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini belirledik. Bu hedeflerden sapma asla mümkün değil. Biz bu hedefleri tek başına yapacağız demedik. Biz bunu AK Parti iktidarı olarak ülkemizin önüne hedef koyduk. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte hedeften en ufak bir sapma olmadan bütün teşkiatlarımız halkımızla birlikte bu yolda tereddütsüz olarak devam edeceğiz. Unutmayalım istikametimizi belirleyen millettir ve milletle birlikte yola çıkanlar gücünü millettenalanlar hiçbir zaman yorulmazlar. O nedenle önümüzdeki süreçte şartlar ne olursa olsun ideallerimizde ve tarihi yürüyüşümüzde en ufak bir değişiklik olmayacaktır" dedi.

BÜTÜN PARTİLERE KAPIMIZ AÇIK

Teşkilat üyelerine seçim sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür eden Karaaslan, "Hepimiz bu ülkenin daha ileriye gitmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Millet için çalışanlar yorulmazlar. Bugün mutsuzluktan, yorgunluktan, bezginlikten söz etmek mümkün değil. Bu bize oy veren insanlara haksızlık olur. Biz yine sandıktan birinci parti çıktık. AK Parti seçici konumdadır. Kapımız bütün partilere açıktır. Bu görüşmeler önümüzdeki süreçte yapılacaktır. Birinci parti olduğumuzu unutmadan yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

GELİN DAMATA MUTLULUK DİLEDİLER

Milletvekillleri Çiğdem Karaaslan, Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş, Göl Restoran'da yapılan toplantının ardından fotoğraf çektiren Hatice Yazıcı-Emin Öztürk çiftine mutluluklar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.