Karaaslan, işaret diliyle farkındalık sergiledi

Karaaslan, işaret diliyle farkındalık sergiledi
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Çiğdem Karaaslan seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü.

Karaaslan, hastane ziyaretinde karşılaştığı bir işitme engelli ile işaret diliyle konuşarak farkındalık sergiledi.

İŞARET DİLİ İLE KONUŞTU

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesindeki seçim çalımaları kapsamında Samsun Kadın, Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret etti. Hastane yöneticileri ile bir süre görüşen Karaaslan, servisleri gezerek hasta ziyaretinde bulundu. Hastane ziyaretinde işitme engelli bir baba ile karşılaşan Karaaslan, işaret dili ile iletişim kurdu. İşitme engelli vatandaşla işaret dili ile konuşan Karaaslan, çocuğun rahatsızlığı ve sağlık durumu hakkında bilgi aldıktan sonra geçmiş olsun dileğinde bulundu.

MECİDİYE ÇARŞISI'NDA KARAASLAN'A İLGİ

Karaaslan hastane ziyaretinin ardından Mecidiye Çarşısı'nda esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıtan Karaaslan, kadınlardan büyük ilgi gördü. Kadınlara seçilebilecek yerden aday gösterilen tak kadın aday olduğunu belirten Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinde kadınlardan destek istedi. Mecidiye Çarşısı'nda seçim çalışmalarını sürdüren Çiğdem Karaaslan, karşılaştığı çok sayıdaki Iraklı turistle İngilizce sohbet etti.

YURTDIŞINDAKİ TÜRKLER İTİBAR KAZANDI

Seçim çalışmasında gurbetçi Ali İnci adlı vatandaş Çiğdem Karaaslan'a AK Parti iktidarlarının izlediği istikrarlı politikalar nedeniyle teşekkür etti. Ali İnci, "AK Parti öncesindeki iktidarlar egoistti. Kendilerini düşünürlerdi. Türkiye, AK Parti iktidarı ile Avrupa'da itibar kazandı. Ben Almanya'da emekli oldum. Eskiden Almanlar Türkleri ıslık çalarak çağırırlardı. Şimdi ise öyle değil. AK Parti iktidarıyla yurt dışında yaşayan Türkler itibar kazandı" dedi.

1 OY ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan çalışma sonrasında yaptığı değerlendirmede, karşılaştığı üniversite öğrencilerinin bir bölümünün oy kullanma noktasında çekimser kaldığını belirterek, "Öğrenci arkadaşlarımız seçim zamanının okulların kapanma dönemine gelmesi dolayısıyla oy kullanma konusunda çekimserler. Bunun yanı sıra oy kullanmayacağını söyleyen vatandaşlarımız da var. Oy kullanmak bir sorumluluktur. 1 oy bile çok önemli. Vatandaşlarımız oylarını kullanarak sandığa sahip çıkmalı. Sandığa sahip çıkmak, milli iradeye sahip çıkmaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum