KARAASLAN İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

KARAASLAN İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek, Türkiye'de son dönemde yaşanan gelişmeler, ekonomi, Samsun'un gelecek vizyonu ve beklentileri üzerine konuştu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Venn Restoran'da Samsun Ticaret ve  Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, TSO Meclis Başkan Vekili Aydın Özvatan, TSO yönetim kurulu üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Ümit Bener Ayla ve üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'in de katıldığı kahvaltıda Türkiye'de son dönemde yaşanan gelişmeler, ekonomi, Samsun'un gelecek vizyonu ve beklentileri üzerine konuşuldu.

Kahvaltı sonrasında konuşma yapan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ''Zor bir coğrafyadayız. Ülke olarak tüm zorlukları aşacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte 2023 hedeflerine ulaşacağız'' diye konuştu.

Çiğdem Karaaslan son derece sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada, iş dünyası temsilcilerinin Samsun'un şehir gündemi, ekonomisi ve sorunları hakkındaki sorularını yanıtladı. Son dönemlerde yaşanan ekonomik hareketlilik nedeniyle kriz beklentisi içinde olmadıklarını belirten Karaaslan, ''15 Temmuz sonrasında toplumun her kesiminde milli bir duruş sergilendi ve devlet ile millet bütünleşerek bu sıkıntılı dönemi hep birlikte aştık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve sayın Başbakanımız ile hükümetimiz özellikle ekonomi konusunda gerek halktan ve esnaftan gelen talepler, gerekse iş dünyasının ve yatırımcının ihtiyaçlarını gözetmek suretiyle önemli teşvikler açıkladı. Bugün ekonomi üzerinden bir kriz beklentisi olanlar umduklarını bulamayacaklar, küresel ölçekte yaşanan bir daralmanın etkileri tüm dünyada hissediliyor. Fakat Türkiye ekonomisi 14 yıllık istikrarlı politikalarımızla oluşturduğumuz güven sayesinde güçlenerek yoluna devam edecektir'' dedi

Şehrin büyük projeleri ve gelecek vizyonu üzerine gerçekleştirilen sohbette, yatırımcıların sorunlarını ve önerilerini tek tek not eden Karaaslan, bu fikir alışverişini çok değerli bulduğunu Samsun'a şehrimize yön veren bütün aktörlerle yapılacak bu fikir alışverişi toplantılarını sıklaştıracağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.