KARAASLAN HAVZALI ŞEHİDİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

KARAASLAN HAVZALI ŞEHİDİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Çiğdem Karaaslan şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Mardin'in Nusaybin ilçesinde tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Mardin'in Nusaybin ilçesinde şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın, Havza'nın Aslançayır Mahallesi’nde bulunan babaevini ziyaret etti. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve il yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Karaaslan, şehidin babası Mecit Yılmaz ile görüştü. Şehit ailesine Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun başsağlığı dileklerini iletti.

Karaaslan, şehidin engelli yeğeni 6 yaşındaki Erdem Yılmaz'ın sağlığı ve eğitimi konusunda gerekenlerin yapılacağını da belirterek, Yılmaz ailesinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Karaaslan şehidin işitme engelli olan kardeşi ve yengesi ile bir süre işaret dili ile konuştu. 

Karaaslan ve beraberindekiler daha sonra şehidin kabrini ziyaret ederek dua etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.