KARAASLAN GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

KARAASLAN GAZİLERİ ZİYARET ETTİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret etti. Yaralılara geçmiş olsun dileklerini ileten Karaaslan, "Hepinizden Allah razı olsun. Destan yazdınız. Her zaman yanınızda olacağız. Rabbimden acil şifalar diliyorum" dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde ağır yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Ankara Bayındır Hastanesi'nde yatmakta olan Mesut Zeybek, Furkan Şentürk ve Taha Bilgin'e geçmiş olsun dileklerini ileten Karaaslan, "Allah hepinizden razı olsun. Destan yazdınız. Her zaman yanınızda olacağız. Rabbimden acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

HELİKOPTER TIPKI EJDERHA GİBİ ÜZERİMİZE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yaralanan vatandaşlardan 36 yaşındaki Mesut Zeybek yaşadıklarını Karaaslan ile paylaştı. Zeybek, "Üzerimize gelen helikopter tıpkı bir ejderha gibi ateş püskürdü. Yaralandığımı sonradan anladım. İki kurşun isabet etmiş. Konu vatanı kurtarmak. Bana yardımcı olan özel harekat polisini asla unutmayacağım" şeklinde konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNİ ÖPMEK İSTİYOR

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaralanan bir diğer vatandaş Taha Bilgin ise, "Biz bırakmadık ülkeyi sizde bırakmayın. Allah Tayyip Erdoğan'dan razı olsun. Çık dedi çıktık. Sözünden çıkmayacağız" ifadelerini kullandı. Karaaslan'a taleplerini ileten Bilgin'in annesi, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elini öpmeyi oğlum çok istiyor. Hastaneden taburcu olduğunda sayın Cumhurbaşkanımızın elini öpsün istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.