KARAASLAN ENERJİ TASARRUFUNA ÖNCÜ OLDU

KARAASLAN ENERJİ TASARRUFUNA ÖNCÜ OLDU
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan öncülüğünde ‘Çevre Yönetim Planı’nı hayata geçirildi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı bir ilke daha imza atarak, ‘Çevre Yönetim Planı’nı hayata geçirdi. AK Parti Genel Merkezi'nde başlatılan proje kapsamında ilk olarak enerji verimliliğine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla "Enerji milli servettir" uygulaması başlatıldı. 

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nda birim başkan yardımcısı milletvekilleri ile 'Çevre Yönetim Planı' hakkında basına bilgi veren Karaaslan, başlatılan uygulama ile yapılacak planlamalarla birlikte geri dönüşüm, atık yönetimi ve enerji verimliliğine kadar bir çok etapta çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, uygulamayı Türkiye'ye yaymak istediklerini ifade etti.

‘Çevre Yönetim Planı’nı kapsamında hayata geçirilen "Enerji milli servettir" uygulaması dahilinde AK Parti Genel Merkezi'nde bulunan tüm personele eğitim verileceğin belirten Karaaslan, ''Milli servet olan enerjimizi muhafaza etmek ve enerjiye olan dışa bağımlılığı en aza indirmek amacıyla ülke olarak hepimizin üzerine düşen sorumluluklar var. Biz bunları kendi evlerimiz, ofislerimizde hayata geçirerek çevre dostu uygulamaları hayatın her alanında hayata geçirebiliriz. Bunun ilk startını buradan vererek, genel merkez binamızdan başladık ve Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor. Bu duyarlılıkla tüm teşkilatlarımıza ve bütün Türkiye'ye yayılmasını hedefliyoruz" dedi.

Uygulama kapsamında enerji tasarrufunu anlatan broşürler hazırlandı. AK Parti Genel Merkezi'nde katlardaki elektrik prizlerine, elektronik cihazlara ve elektrikli cihazlara 'Mutlu yarınlar için enerjini boşa harcama', 'Enerji tasarrufuyla geleceğini aydınlat' 'Güzel günler enerji ister enerjini koru' sloganlarıyla enerji tasarrufunu anlatan notlar asıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.