Karaaslan: Dik duruş sergileyeceğiz

Karaaslan: Dik duruş sergileyeceğiz
AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinden AK Parti'ye karşı diğer partilerin ve grupların biraraya geldiğini belirterek...

 "Kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize öğrettiği gibi mücadelemizi dik durarak vermeliyiz" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını Alaçam merkezinde ve mahallelerinde sürdürdü. Çiğdem Karaaslan'a seçim çalışmasında Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Esra Tabanoğlu, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, kadın ve gençlik kolları eşlik etti.

Teşkilat mensupları ile Seçim Koordinasyon Merkezi'nde kahvaltı yapan Çiğdem Karaaslan, ardından ilçede kurulan pazar yerini ziyaret ederek, esnaflardan destek istedi. Karaaslan pazar yerinin ardından Geyikkoşan Mesire Alanı'nda düzenlenen pikniğe katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Karaaslan, özellikle kız öğrencilerden eğitimlerine kesinlikle devam etmelerini istedi. Karaaslan konuşmasının ardından öğrencilerle birlikte halay çekti.

İlçe merkezindeki ziyaretlerin ardından mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Karaaslan, Tepe Bölmesi, Aşağı Isırganlı, Kaluk Demirci, Kaluk Karaçukur ve Demirci Deresi mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla tek tek görüşen Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak, destek istedi. Karaaslan ilçede son olarak Alaçam Mübadele Müzesi'ni gezdi.

7 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ 

7 Haziran seçimlerinin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirten Karaaslan, "Bu seçim diğer hiç bir seçime benzemiyor. AK Parti olarak 9 seçime girdik. Bunlardan üç tanesi genel seçimdi. Üçündende oy oranımızı arttırarak çıktık. 4. kez oy oranımızı arttırarak çıkacağız ve bir rekora imza atacağız" dedi.

DİK DURUŞ SERGİLEYECEĞİZ

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye karşı tüm parti ve grupların biraraya geldiğini belirten Karaaslan, "Hepsi bir cephe oluşturdu. Bir AK Parti var, bir de karşısındakiler var. Bu yüzden kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bize öğrettiği dik duruşu sergilmemeliyiz. Siyaset alanında bizler mecliste, sizler bulunduğunuz yerlerde bu dik duruşun temsilcisi olmalıyız. Mücadelemizi aynen onun gibi dik durarak vermeliyiz. Çünkü bu ülke hepimizin. Bu gelecek hepimizin" dedi.

YENİ TÜRKİYE'NİN HAYALLERİ VAR

Yeni Türkiye'nin yeni hedefleri yeni hayalleri olduğunu belirten Karaaslan, "Çocuklarımız için hayallerimiz var. Önce hayal kurarak başlıyoruz. 2001 yılında yola 'benim bu ülke için bir hayalim var' diyen bir liderin, Recep Tayyip Erdoğan'ın peşinden çıktık. Bugün işte yine bir hayal kuruyoruz. Türkiye bu ikinci atılım döneminde, yeni bir atılım yapması lazım. Temelleri çok sağlam atılmış Türkiye'yi artık uçurmamız lazım. Bu atılımı Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte gerçekleştireceğiz. Eğer biz ekonomik krizlerle, kavga gürültülerle, terörle hem canlarımızın, hem mallarımızın, hem de geleceğimizin güvencesini kaybetmemiş olsaydık, belki de bundan çok yıllar önce bambaşka bir noktada olurduk. O zamanlar dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olurduk. Ama geç değil. Bundan sonra başaracağız. Çünkü artık inancımızda sağlam" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.