Karaaslan: Bizim merkezimizde insan var

Karaaslan: Bizim merkezimizde insan var
AK Parti MKYK üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti söylemlerini somutlaştıran bir parti olduğunu belirterek...

"Bizim merkezimizde insan var. İnsana insan olduğu için değer veriyor, ihtiyaçlarını karşılamak için politikalar ortaya koyuyoruz" diye konuştu

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan beraberindeki partililerle birlikte seçim çalışmalarını Tekkeköy ilçesinde sürdürdü. 

BAKAN KILIÇ'LA ORTAK TOPLANTI

Karaaslan seçim çalışmasının ilk durağında Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile birlikte Kurtuluş Mahallesi'nde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. Çiğdem Karaaslan mahalle toplantısının ardından Bakan Kılıç ile birlikte Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğrenme Şenliği'ne katılarak ilçe genelinde öğrencilerin yaptıkları resim, el işi, deney ve icatlar sergisini gezdi. Karaaslan ardından sanayi bölgesinde Eker Mobilya ve Seral Tekstil'i ziyaret ederek, firma sahipleri ve çalışanlarla biraraya geldi.

MAHALLE ZİYARETLERİ

Karaaslan daha sonra ise Akbaşlar, Çayırçökek, Gökçedere, Kerpiçli ve Kışla mahallelerinde seçim çalışmasını sürdürdü. Vatandaşlarla buluşan Karaaslan, kadın seçmenlerden büyük ilgi gördü. 

MERKEZİMİZDE İNSAN VAR

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Karaaslan seçim ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, Samsun'da seçilebilecek yerden tek aday gösteren partinin AK Parti olduğunu belirterek, "Her zaman olduğu gibi diğer partilerin vaatleri sözde kaldı. Kadına ve gençliğe önem verdiklerini söyleyenlerin teşkilatlarında bundan söz etmek mümkün değil. AK Parti söylemlerini somutlaştıran parti. Bizim merkezimizde insan var. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesinden yola çıkan bir partiyiz. İnsana insan olduğu için değer veriyor, ihtiyaçlarını karşılamak için politikalar ortaya koyuyoruz. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hizmet yolculuğu, 7 Haziran seçimlerinin ardından Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile artan bir ivme ile devam edecek. Hepimizin hayatında çok önemli gelişmeler olacak. Geleceğimiz için kullanacağımız oylar çok önemli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.