KARAASLAN: BEYANNAME ÜZERİNDE TİTİZLİKLE ÇALIŞILDI

KARAASLAN: BEYANNAME ÜZERİNDE TİTİZLİKLE ÇALIŞILDI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan seçim beyannamesiyle üzerinde 7 Haziran’dan sonra insanlarımızın istekleri doğrultusunda çalışma yaptıklarını söyledi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaslan seçim çalışmaları kapsamında Canik'te partililer ve vatandaşlarla buluştu. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ile il, ilçe, gençlik ve kadın kollarının katılımıyla gerçekleşen seçim çalışmasında Karaaslan ilk olarak Canik Kültür Merkezi'nde 2001 yılından itibaren partinin çeşitli kademelerinde görev almış partililerle buluştu. Karaaslan ardından genç sporcularla biraraya gelerek, sportif faaliyetler hakkında bilgi aldı. Çiğdem Karaaslan son olarak Doğupark'ta piknik yapan vatandaşlarla buluştu.

SEÇİM BEYANNAMESİNİ DEĞERLENDİRDİ

Çiğdem Karaaslan, esnaf ziyaretinin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından ATO Kongre Merkezi'nde açıklanan seçim beyannamesi hakkında bir değerlendirme yaparak, ''Seçim beyannamemiz Genel Başkanımız ve Başbakanımız tarafından açıklandı. Beyannamede merakla beklenen asgari ücret, emekli maaşları, taşeron işçi konularında partimizin vaatleri açıklandı. Asgari ücretin 1300 TL’ye çıkarılacak olması, kamuda çalışan taşeronların, kamuda istihdam edilecek olması, polislerin 2 bin 200 olan ek göstergelerinin 3 bine çıkarılması, çiftçiden yemde ve gübrede KDV’nin kaldırılacak olması, emekli maaşlarına yıllık 1200 lira ilave edilecek olması ve önemli projelerin yer aldığı seçim beyannamemiz üzerinde çok ciddi bir çalışma yaptık. 7 Haziran’dan sonra insanlarımızın istekleri doğrultusunda konular üzerinde titizlikle çalışıldı. Beyannamemizde belirttiklerimizin somut karşılıklarını ortaya çıkardık'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.