Karaaslan: AK Gençlik bilgi ve fikirleriyle siyaset yapıyor

Karaaslan: AK Gençlik bilgi ve fikirleriyle siyaset yapıyor
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu'nda İl Gençlik Kolları üyeleri ile biraraya geldi.

Karaaslan toplantıda, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve yönetim kururlu üyeleri ile Türkiye gündemini değerlendirdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Gençlik Kolları üyeleri ile Türkiye gündemini değerlendirdi. Karaaslan, son dönemdeki gelişmeler ve farklı gruplar tarafından gençler üzerinde algı operasyonları yapıldığını vurguladı.

Kendisinin de AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nda siyasete başladığını hatırlatan Çiğdem Karaaslan, 'Gençleri yarınımız değil aslında bugünümüz' diyerek, son dönemdeki gelişmeler ve farklı gruplar tarafından gençler üzerinde algı operasyonları yapıldığını ifade etti.

AK GENÇLİK BİLGİ VE FİKİRLERİYLE SİYASET YAPIYOR

Toplantıda görüştüğü gençlerin değerlendirmelerini ufuk açıcı bulduğunu ifade eden Karaaslan, ''AK Parti gençliği kavgayla, şiddetle değil, bilgiyle ve fikirleriyle siyasette varolarak hem partimize ve hemde ülkemize katkı veriyor'' dedi.

SIK SIK BİRARAYA GELECEĞİZ

Gençlere gündelik değil vizyoner bir bakış açısına sahip olmanın ve olayları büyük pencereden değerlendirmenin önemini anlatan ve kendi tecrübelerini paylaşan Karaaslan, gençlerle sık sık biraraya gelerek fikir alışverişi ve beyin fırtınası toplantılarını gerçekleştireceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.