KARAASLAN AK GENÇLERLE BULUŞTU

KARAASLAN AK GENÇLERLE BULUŞTU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Gündemdeki anayasa değişikliğinde yer alan seçilme yaşının 18'e indirilmesi çok önemli bir konu. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. AK Parti kadroları olarak tarih yazacağız'' dedi.

 

KARAASLAN: TARİH YAZACAĞIZ

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe genlik kolları başkanları ve üyeleriyle TBMM'deki grup toplantısının ardından, AK Parti Genel Merkezi'nde Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti. Gençlik kolları üyeleriyle yemekte buluşan Karaaslan, ardından gençlerle gündemi değerlendirdikleri bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı'nda gerçekleşen buluşmada gençlere konuşan Çiğdem Karaaslan, AK Parti'nin gençlere büyük önem veren bir parti olduğunu belirterek, ''Gündemdeki anayasa değişikliğinde yer alan seçilme yaşının 18'e indirilmesi çok önemli bir konu. Cumhurbaşkanımız hep şöyle der, 'Gençlere siyasette yer vermesini bilmek ustalığın şiarindandır' Bugün 18 yaşında bir genç, belki de bir çok alanda aklımıza gelmeyen bir çok fikir üretebilir, bir sürü yenilik sunabilir. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Biz 18 yaşındaki bir gence seçme hakkını veriyoruz ama seçilme hakkını vermiyoruz. Bunu artık ortadan kaldırdık. Anayasa komisyonu süreci bitti. Pazartesi günü Anayasa değişikliği meclis genel kuruluna geliyor. AK Parti kadroları olarak tarih yazacağız'' dedi.

Terör mücadelede çok önemli bir yol katedildiğini belirten Karaaslan, ''Dağlara çıkan genç sayısı geçtiğimiz yıllara çok çok düştü. Halkın terör örgütüne verdiği destekte düştü. Güvenlik güçleri müthiş bir kararlılıkla mücadelesini sürdürüyor. Biz günlük hayatımıza devam edeceğiz. Bunu yaparak da terörle mücadele edeceğiz. Bu kararlılıkla terörü hayatımızın bütün alanlarından çıkaracağız. Şu anda dünya bize duyarsız ve sessiz. Halep’te bir anne evladını kaybettiği için ağlarken tüm dünya bu olanları görmeyip başka bir hayat yaşıyorsa dünya da çok ciddi bir adaletsizlik var demektir. Biz bunu farkındayız. Bunu liderimizin duruşu, bakış açısı ve iradeli tavrı ile biz çözeceğiz'' dedi.

Referandum sürecinde gençlere sahada olma çağrısında bulunan Karaaslan, ''Gençlik kolları AK Parti'de dinanizmi ile, varlığı ile diğer kanallara güç veren ekip. Mümkün olduğunca sahada olalım. Mücadelenin içinde tüm varlığımızla olalım. Öte yandan Samsun'umuzda çok güçlü bir çalışma ile Türkiye'de referanduma en yüksek düzeyde destek veren bölgeler arasında yer alması için çalışalım. İnşallah referandum sürecini atlatırız ve hep birlikte gelecek için daha iyi hayaller kurarız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.