KARAASLAN: 2019 DÖNÜM NOKTASI

KARAASLAN: 2019 DÖNÜM NOKTASI
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 2019 seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğuna dikkati çekerek, ''2019 Türkiye için dönem noktası'' dedi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, memleketi Alaçam'da iftar programına katıldı. Alaçam İlçe Başkanlığınca düzenlenen programa ayrıca İl Başkanı Muharrem Göksel, Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Başkanı Ali Şengül ve partililer katıldı.Alaçam ilçesi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşen iftar programı sonrasında konuşan Karaaslan, Ramazan'ın şükür ayı olduğunu ifade ederek, ''Bizler Ramazan sofralarında sadece yemek yemiyoruz, aynı duyguyu paylaşıyoruz'' dedi.Son dönemde Alaçam'da çok güzel gelişmeler olduğunu ifade eden Karaaslan, ''Doğalgazın gelecek olması, tarihi eserlerle ilgili yapılacak çalışmalar ve şehircilik alanında yapılan çalışmaların gerçekleşmesiyle Alaçam hak ettiği noktaya gelecektir. Bu benim için çok önemli'' dedi.''Hiç bir zaman tutamayacağımız söz vermedik'' diyen Karaaslan, ''Sizler geçtiğimiz seçimlerde yol arkadaşımız oldunuz. Bunun için Allah'a hamd ediyorum. Ne mutlu ki sizlerle bizlere yol arkadaşlığı nasip etti. Birlikte yol almaya devam edeceğiz. Biz bu zamana kadar vatandaşımızın karşına sadece oy için çıkmadık. Hiç bir zaman tutamayacağımız sözü vermedik. Her zaman yapacaklarımızın sözünü verdik, sonra oylarını istedik. Artık biz Alaçam'da çok farklı oranlarda destek görmek istiyoruz. 2019 çok önemli. 2019 Türkiye için dönem noktası. 2019'da önce yerel seçimler için sandığa gideceğiz. Arkasından genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri yapılacak. Türkiye’nin 2023 yolundaki kararlarını vereceğiz. Bu ülkenin riske atacak zamanı yok. Bu ülkenin tam yol ileri gitmeye ihtiyacı var'' diye konuştu.AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel yaptığı konuşmada, ''Alaçam 16 Nisan referandumunda bize yoğun bir destek verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İlçe başkanından sandık kurlu üyelerine kadar herkese teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen ilçe başkanımız ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

ENGELLİ GENCE ZİYARET

Karaaslan iftarın ardından Alaçam'da bedensel engelli Muhammet Atan'ı evinde ziyaret etti. Muhammet Atan ve babası Abdurrahman Atan ile bir süre görüşen Karaaslan, engelli gence eşofman takımı hediye etti.

GENÇLERE SAHUR PROGRAMI

Çiğdem Karaaslan sahur programında Atakum ilçesinde Eski Hikaye Cafe'de il gençlik kolları ile birlikte sahur yaptı. Gençlerle sohbet eden Karaaslan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, tecrübelerini de paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.