KARA GÜNDE YÜZLER GÜLMEDİ

KARA GÜNDE YÜZLER GÜLMEDİ
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Yılport Samsunspor ikinci devrenin ilk maçında Amed Sportif Faaliyetler karşısında şok bir yenilgi aldı.

Yeni Diyarbakır Stadyumu'nda 13:00'da başlayan müsabakaya 3 puan parolasıyla başlayan Yılport Samsunspor etkisiz bir oyun ortaya koyarak 3-2 mağlup oldu ve bu sezon deplasmandaki ilk yenilgisini aldı.

macc-(1)-002.jpg

macc-(3).jpg

İLK DEVRE VARLIK GÖSTEREMEDİ
Yılport Samsunspor'da yeni transferlerden Aytaç Sulu, Yılmaz Özeren ve Abdülkadir Özgen sahada yer alırken 20’nci dakikada Umut’un kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Yiğitcan’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluşturdu ve Amedspor 1-0 öne geçti. 28’inci dakikada Yılmaz ile verkaç yapan Erhan Şentürk ceza sahası sağ çaprazından kaleye çektiği şutu kaleci Erdi çıkarttı. 31’inci dakikada Yılport Samsunspor defansının hatasında topla buluşan Mehmet Sıddık kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleye çektiği şutu Ahmet ayaklarıyla kurtardı. 45’inci dakikada İrfan’ın ceza sahasına yaptığı ortada Ömer kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi ve skor 1-1'e geldi. Yılport Samsunspor bu golle birlikte ikinci yarı için umutlanmışken Amedspor'da 45+1’inci dakikada Furkan ile ceza sahası içerisinde verkaç yapan Hasan’ın kaleye çektiği şut ağlarla buluştu ve skor 2-1 oldu. Bu golle birlikte Yılport Samsunspor devre arasına yenik gitti.

macc-(5).jpg

macc-(8).jpg

SİLİK FUTBOL TEPKİ TOPLADI
İkinci yarıya baskılı başlamak isteyen Yılport Samsunspor istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. 48’inci dakikada Aytaç’ın ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Samet’in kafa vuruşunda topu kaleci Erdi kurtardı. 50’nci dakikada İrfan’ın kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Samet’in kafasında top az farkla yandan auta çıktı. 54’üncü dakikada Muhammed Burak’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Umut’un vuruşunda top ağlarla buluştu ve Amedspor'u 3-1 öne geçirdi. 81’inci dakikada Erhan Kartal’ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Abdulkadir’in kafa vuruşunda top ağlarla buluşturdu ve skoru 3-2'ye getirdi ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yılport Samsunspor ikinci devreye 3-2'lik Amedspor yenilgisiyle başlamış oldu.

macc-(10).jpg

macc-(11).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.