KAPTAN ÖZTEKİN HIRS KÜPÜ

KAPTAN ÖZTEKİN HIRS KÜPÜ
Milli aradan önce oynanan Manisa FK maçında oyuna alınırken tepki çeken Yasin Öztekin, Antalyaspor maçında gösterdiği iyi performans ve attığı golle dikkat çekti. Öztekin, kamp döneminde iyi hazırlanarak ligde oynanacak maçlarda takımını sırtlamak istiyor.

Yılport Samsunspor'un lige merhaba dediği Balıkesirspor maçında hattrick yaparak sezona şahane bir başlangıç yapan kaptan Yasin Öztekin, sonraki haftalarda etkisiz bir performans gösterince eleştirilerin hedefi olmuştu. Hücum hattının önemli isimlerinden Yasin Öztekin, Manisa FK maçında da oyundan alınırken kırmızı-beyazlı taraftarlardan tepki almıştı.

manset-2-106.jpg

Lige verilen arada Antalyaspor ile hazırlık maçı oynayan Yılport Samsunspor'un maçtaki tek golünü atan ve iyi bir performans gösteren deneyimli oyuncu, ligde Eyüpspor maçı ile başlayacak zorlu fikstürde takımını sırtlamak istiyor. Kırmızı-beyazlı taraftarlar ile arasındaki buzları eritmek isteyen Öztekin, takımını yeniden şampiyonluk potasına sokmak için bireysel çalışmalarına da devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.