KAPTAN MUSA AYDIN: "TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU"

KAPTAN MUSA AYDIN: "TÜYLERİMİZ DİKEN DİKEN OLDU"
Samsunspor Kaptanı Musa Aydın Gaizantep Büyükşehir Belediyespor müsabakası ve oynanacak Alanyaspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaptan Musa Koreografi hakkında şu şekiklde konuştu: "Yaptıkları koreografi şovunda tüylerimiz diken diken oldu"

"ELAZIĞSPOR'UN MAĞLUBİYETİ AVANTAJLI OLDU"
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Samsunspor'un Kaptanı Musa Aydın, " Ligde lider durumdayız. Geçen hafta yenemedik. Fakat herkesin dediği gibi yenilmemekte bizim için çok önemliydi. Bu aldığımız 1 puanın değerini ileride göreceğiz. Tabiki biz galibiyet için sahaya çıktık, elimizden geleni yaptık. Elazığspor'un deplasmanda yenilmesi bizim için avantajlı oldu. Elazığspor ile aramızda puan farkı oluştu. İnşallah bu sezon arzu ettiğimiz şampiyonluğa kavuşacağız. Bunun için önümüzde daha çok maç var. Galibiyetler için sahaya çıkacağız" dedi.

"ALACAĞIM 3 PUAN BİZİ İYİ YERLERE TAŞIYACAKTIR"
PTT 1.Lig'in 8'nci haftasında oynanacak Alanyaspor maçını değerlendiren Kırmızı Beyazlıların Kaptanı Aydın, "Önümüzde Alayanspor maçı var. Alanyaspor'un hocası değişti. Onlar deplasmanda 1 puan aldılar. İçeride bizim karşımıza galibiyet için çıkacaklar. Bu maç için çalışmalarımız sürecek. Rakibi iyi tanıyıp ona göre hareket edeceğiz. Alnayspor maçına 3 puan için çıkacağız. Alacağımız bu 3 puan bizi iyi yerlere taşıyacaktır" diye konuştu.

"TARAFTARIMIZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK"
PTT 1.Lig'in 7'nci haftasında oynanan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında yapılan koreografi hakkında konuşan Aydın, " Bizim taraftarımız bu ligin en muhteşem taraftarı. Yaptıkları koreografi şovunda tüylerimiz diken diken oldu. Bu taraftar Süper Lig'i hak ediyor. Bizimde hedefimiz bu doğrultuda devam edecek. Süper Lig taraftarlarının yapadıklarını bizim taraftarımız ortaya koyuyor. Yaptıkları çift taraflı koreografi Türkiye'de bir ilk oldu. Bu başarıları tebrik ediyorum. Taraftarımız herşeyin en iyisini hak ediyor, bizde bunun bilincindeyiz" açıklamasında bulundu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum