KAPTAN AHMET BURAK İNANIYOR

KAPTAN AHMET BURAK İNANIYOR
Samsunspor’un Takım Kaptanı Ahmet Burak Solakel, “Kümede kalma yolundaki inancımızda hiçbir şekilde değişme olmadı.” dedi.

Kırmızı-beyazlıların tecrübeli sol bek oyuncusu Ahmet Burak Solakel, tek hedeflerinin Samsunspor’u lig’de tutmak olduğunu söyledi. Ahmet Burak Solakel, Nuri Asan Tesislerinde Gazetecilere açıklamalarda bulundu. Solakel, “Takımımız son haftalarda çok iyi bir duruma gelmişti. Gaziantepspor karşılaşmasını kazansaydık büyük avantaj elde edecektik hatta, nefes almış olacaktık. Maalesef olmadı. Burada olduğu gibi kolay görünen maçlar bazen zor geçiyor. Bu yenilgi bize ders niteliğinde oldu.” diye konuştu.

 

“İyi mücadele ve iyi futbolla kümede kalacağız”

 

Solakel, iyi mücadele ile lig’i kümede tamamlayacaklarını dile getirerek, “Rakip takımların lig’deki durumu bizi ilgilendirmiyor. Önemli olan kendi durumumuz. bizim için tek hedef takımımızın ligde kaması.  Kümede kalma yolundaki inancımızda hiçbir şekilde değişme olmadı. futbolcu arkadaşlarımla görüşüyoruz ve aynı hedefte çok rahat bir şekilde, iyi mücadele ve iyi futbolla kümede kalacağız.” şeklinde konuştu.

Nurullah KIZILDAĞ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.