KAPIKAYAFEST FOTO MARATON YARIŞMASI DÜZENLENDİ

KAPIKAYAFEST FOTO MARATON YARIŞMASI DÜZENLENDİ
2. Uluslararası, Kapıkayafest Festivali' nde düzenlenen Foto Safari Fotoğraf Yarışması' nda birinciliği; Bafra Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni ve Bafra Fotoğraf Kulübü fotoğrafçısı, Bafralı Hakime Küçük kazandı.

Bafra Öğretmenevi' nde düzenlenen ödül törenindebirinci olan Görsel Tasarımve ResimÖğretmeni ve Bafra Fotoğraf Kulübü fotoğrafçısı Hakime Küçük şöyle dedi: " 2.Uluslararası Doğa Sporları ve Kültür Festivali Kapıkayafest muhteşem organizasyon ve güzelliklerle yaşandı. Emeği geçen herkese , her kuruma teşekkür ederim . Düzenlenen foto Maraton' da birincilik almış olup ayrıca sergilnmeye değerr bulunan eserlerim de bu sergide yer alacak.
Yarışma Sıralaması ise şöyle oluştu:
1. Hakime Küçük- Bafra
2. Emre Uzunlar - Samsun 
3. T C Hülya Şahinol - Bafra
Bafra Fotoğraf Kulübü fotoğrafçısı Hülya Şahinol ise Kapıkayafest fotoğraf yarışması' nda 3. lük alan" Tütün Hassadı " adlı eseriyle ilgili olarak " Bu fotoğrafı yere yatarak çektim. " dedi.
ELBAK Makine Mühendislik Şirketi' nin, 30. Yıl Onuru ve Anısı' na düzenledikleri " Sürdürülebilir Dünya ve Endüstriyel Gelişim " konulu, Ulusal Fotoğraf Yarışması' nda da ödül kazanan yarışma birincisi, Bafralı Hakime Küçük' ün eserleri İstanbul' da sergilenmişti.Bafra Fotoğraf Kulübü Başkanı ve fotoğraf sanatçısı Cemile Sultan Çelebi, Kapıkayafest' i düzenleyen ve emeği geçen herkese ve yarışmada dereceye giren Bafra Fotoğraf Kulübü sanatçılarına ve dereceye girenlere teşekkür edip  kendilerini kutladı. Bizler de; Birinci Bafralı Hakime Küçük, 2. Emre Uzunlar ( Samsun ) ve 3. Bafralı fotoğraf sanatçısı Hülya Şahinol' u kutlarız.

kapikaya-foto-maratonu-(1).jpgkapikaya-foto-maratonu-(2).jpgkapikaya-foto-maratonu-(3).jpgkapikaya-foto-maratonu-(5).jpg
Oktay ZERRİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.