Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Kapasitemiz bu kadar

Futbolda revizyon kavramı çoğu zaman tehlikeli olur. Çıkmak istenen çamura, daha da saplanası bir durum doğar. Borç üstüne yenileri eklenir işlenmesi muhtemel çark, çark olmaktan çıkabilir, bazen ' gelen gideni aratır durumu' da yaşanır. İlk transferlerden sonra yapılan hatalı ikinci transferler sonucunda da takım olmayı başaramayan Samsun sporumuz şu andan itibaren geleceğe yatırım yapmalı sanırım.
              Bursa spor maçı öncesi takım listelerine baktığımda; bir tarafta takım olmayı başarmış ne zaman hangi sistemle mücadele etmesini bilen bir futbol takımı, diğer tarafta ise 28 hafta geçmesine rağmen hala birbirine uyum sağlayamayan takım olmayı başaramayan bir futbol takımı gördüm. Bursa maçında yapılan hatalar sadece bu hafta yapılmış hatalar değil, 28 haftadır kronikleşmiş olan hatalar:
1- Sağ ve sol bek yetersizliği
2- Topu oyuna sokacak stoper yokluğu
3- Orta sahanın her zaman zayıf kalması, çabuk oyundan düşmesi, genel olarak oyunu rakibe kabullendirememe sorunu
4- Forvetlerinde orta sahaya bağlı olarak pozisyona girememesi.
İki haftadır üç atıp bu hafta üç yiyen takımımızda ki topçuların kapasiteleri bu kadar olduğundan onları eleştirmiyorum eleştiremiyorum.
            Hala matematiksel olarak şansımız olduğundan puansız kapattığımız bu haftanın telafisini;  deplasmanda oynayacağımız Antalya maçında mutlak ve mutlak 3 puan alarak daha sonra ki içerdeki Antep'i yenerek yaparız diye hesaplıyorum. Ama dedim ya sorun topçuların kapasitelerinde, sanırım yapacak bir şey yok…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR