"KAPALI BİR YÖNETİM DEĞİLİZ"

"KAPALI BİR YÖNETİM DEĞİLİZ"
Geçtiğimiz günlerde Çarşambaspor’da yapılan olağanüstü genel kurulunda tek aday olarak seçime giren Özkan Yıldırım başkanlığa seçilmişti. Yıldırım, kongre sürecinin ardından yeni sezona yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Çarşambaspor tesislerinde gerçekleştirilen kongrede geçmiş dönemde de başkanlık görevini üstlenen Özkan Yıldırım, yeniden başkanlık görevine seçilmiş ve çalışmalara başlamıştı. 
Seçim sonrasında yeni sezona yönelik planlama ve hedeflerini aktaran Başkan Yıldırım “Önce bizi bu göreve tekrar layık gören kongre üyelerimize, Çarşamba sevdalılarımıza ve Halit doğan başkanımıza çok teşekkür ediyorum.  Arkadaşlarımız ile bir araya gelerek aldığımız karar neticesinde olağanüstü kongreye tek aday olarak katıldık ve üyelerimizin oylarıyla başkanlığa seçildik. Aldığımız sorumluluğun farkındayız ve bilincindeyiz” ifadelerine yer verdi.
Kongre sonrası çalışmalara başlayan başkan yıldırım ve yönetimi daha öncede Çarşamba sporda görev yapmış tecrübeli hoca Kenan yeleğe teknik direktörlük koltuğunu emanet etti. Gelecek sezonun planlamasını yürüttüklerini söyleyen Başkan Yıldırım, “Yönetim kurulumuz ile bir ekip oluşturup Çarşamba spora geçen dönemlerde gönül veren oyucunlar öncelikli hedefimiz onlarla görüşmelere başladık. Tabi ki bu liglerde başarılı olmuş ve tecrübeli Çarşamba spora kişiliği ve futboluyla yakışan oyuncularla çalışmak istiyoruz. Çarşamba sporun marka ve değerinin üstümüzde olan ağırlığın farkındayız. Tek düşüncemiz şampiyonluk başka bir düşünceniz yoktur” dedi.Başkan Özkan Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın kendilerine çok büyük destek verdiğini söyledi. Çarşambaspor’u tüm Çarşamba halkına, esnafına, iş adamlarına sevdalılarına açılan bir kapı olduğunu ve Çarşambaspor’a daha fazla taraftar kazandırmak düşüncesi ile elinden gelen desteği vereceğinin altını çizdi.

“Önemli olan Çarşamba spor”
Çarşambada daha önce görülmeyen birlik ve beraberliğin olduğunu ifade eden Yıldırım, “Biz kapalı bir yönetim değiliz. Avrupa da ve Türkiye de ne kadar Çarşamba sevdalısı varsa fikir ve görüşlerine önem veriyoruz. Herkese kapımız açık önemli olan yönetimimiz değil Çarşamba ve Çarşamba spor” sözlerine yer verdi.Çarşamba halkına ve taraftarlara seslenen Yıldırım, “Ne kadar amatör lig olarak görülse de Profesyonel bir lig burası bana göre ve zor bir lig. İnsanlarımızın şehrine, takımına, yönetimine, sporu seven idareci ve başkanlara sahip çıkmasını onlara yardımcı olmasını istiyoruz. Çarşamba esnafını ve tük halkımızı maçlara davet ediyorum. Onların desteği arkamızda olduğu sürece bizde hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşıp Çarşamba sporu layık olduğu yerlere çıkarmak istiyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.