KAP GETİR ÜÇ PUANI SAMSUN'A!

KAP GETİR ÜÇ PUANI SAMSUN'A!
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüvenine başlıyor. Kırmızı-beyazlılar saat 16:00'da başlayacak mücadelede mutlak 3 puan parolasıyla sahada olacak.

Geçtiğimiz sezon üç puanla kaçan şampiyonluğun ardından yeni teknik direktör ve futbolcularla bembeyaz bir sayfa açan Yılport Samsunspor, bugün yeni sezonun ilk sınavını Gümüşhanespor deplasmanında verecek. Gümüşhane Yenişehir Stadyumu'nda saat 16:00'da başlayacak mücadelede tek hedef 3 puanı alıp lige güzel bir başlangıç yaparak Samsun'a dönmek olacak.

manset-4-006.jpg

GEÇEN SEZON KAYBETMEDİ
Kırmızı-beyazlı ekip, bugün konuk olacağı Gümüşhanespor'a geçen sezon mağlup olmadı. Geçtiğimiz sezonun ikinci haftasında Gümüşhane ekibiyle 1-1 berabere kaldı. İkinci devre oynanan rövanş maçında ise rakibine 2-1 üstünlük sağladı. 

manset-3-006.jpg

YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK
Şampiyonluk hedefine ilerlerken her rakibi ciddiye alarak sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekip, sezon boyunca her maça konsantre olabilmek için hem mental hem de fiziksel açıdan hazırlıklarını tamamlandı. Zorlu yolun ilk virajında bugün 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Samsunspor, taraftarlarının ve bütün şehrin desteğini arkasına alarak mücadele edecek.

manset-5-003.jpg

DÜDÜK UZUNER'DE
Gümüşhanespor - Yılport Samsunspor mücadelesini Ankara bölgesinden klasman hakem Gürel Uzuner yönetecek. Uzuner’in yardımcılıklarını Ejder Yapıcı ve Vural Gül yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Hakan Basık görev alacak.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.