Kanıyla kapıya not yazıp...

Kanıyla kapıya not yazıp...
DENİZLİ'de, 53 yaşındaki Kahraman Şahan, bileğini kesip, kanıyla kapıya, bir süre önce ortak iş yaptığı emlakçıyı ölümünden sorumlu tutan bir not bıraktıktan sonra kendini astı.

Emlakçı C.B., ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü.
Kınıklı Mahallesi Bursa Caddesi'nde ikinci el eşya alım satımı yapan evli ve iki çocuk babası Kahraman Şahan'ın tavana asılı cesedi, dün saat 21.00 sıralarında, işyerinin bulunduğu binanın kalorifer dairesi girişinde bulundu. Durum, polise bildirildi. Bileğinde kesik bulunan Şahan'ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Şahan'ın kendini astığı demir kapının üzerinde kanla yazılı 'Ölümümden emlakçı sorumludur' notunun bulunduğu belirtildi.

Şahan'ın komşu esnaf emlakçı C.B. ile bir süre önce ortak iş yaptığı, ancak alacağını tahsil edemediği, kendi borçlarını da ödeyemeyince bunalıma girdiği öğrenildi. Kahraman Şahan'nın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü kaydedildi.

Olayın ardından emlakçı C.B., ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.