Kan Kaybı Devam Ediyor…

Bank Asya Liginin en fazla süper lig tecrübesine sahip olan iki takımı bu gün 56. randevusuna çıktı. Samsunspor ile Altay bu maç öncesinde 7"si Bank Asya Ligi 48"i süper lig olmak üzere 55 kez karşılaştılar. Samsunspor"un 17 galibiyetine karşılık Altay 24 galibiyet alarak 14 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamamışlar. Karabulutlar resmen üzerimizde dolanıyor. Beşte beşlik galibiyet serisinin ardından inşallah olmaz ama beşte beşlik mağlubiyet serisine sadece bir maç kaldı. Arka arkaya alınan mağlubiyetler sonucunda puan sıralamasındaki yerimiz ateş hattı ile sadece iki puana kadar düştü. Samsunspor" un başarılı olmak adına rakip takımla yapmış olduğu mücadele ne yazık ki yetmiyor. İyi yolda ilerlediğiniz zaman da TFF – MHK tarafından engellenerek bir de onlarla da mücadele etmeniz gerekiyor. Bu mücadelenin galibi olmak gibi bir şansınız yok; çünkü kumanda onlarda onların dediği oluyor.
İzmir" de oynanmış olan Altay - Adanaspor maçında çıkan olayları hatırlarsak canlı yayında tüm Türkiye izlemişti. Tribünden koltuklar sahaya yağdırılırken atılan yabancı cisimler sonucunda oyuncunun kafası yarılırken TFF nerede idi. Canlı yayında herkesin gördüğünü sadece TFF mi göremedi? Bu olaylar karşısında Altay" ı 5 bin TL" lik sözde bir para cezası ile geçiştiriyorsunuz da, peki soruyorum; biz Samsunspor olarak vermiş olduğunuz bu haksız cezayı para cezasına dönüştürülmesini istediğimizde, bizim isteğimizi neden geri çevirdiniz. Samsunspor" un büyük coşkulu taraftarını arkasına aldığında MHK" nin atamış olduğu hakemler yeter ki adaletli maç yönetsinler, Samsunspor" un on ikinci adam görevini yapan muhteşem taraftarı ile birlikte Bank Asya" da bükemeyeceği bilek yoktur. Ama nedense atamış olduğunuz gerek hakemler gerekse gözlemciler hep Samsunspor" un karşısında olmuştur. Sayın Mahmut Özgener çok çalışıp çabalıyorsunuz İzmir takımları için ama; bana göre şu an İzmir" de süper lig oynayacak kalitede bir ekip göremiyorum. Süper lige çıkacak ekip veya ekiplere sizler kafanızda çoktan belirlemişsinizdir. Emeğe saygı gösterilmiyor, ülkemizde resmen emek çalınıyor yani hırsızlık yapılıyor; ondan sonrada vay biz Avrupa"da neden ilerleyemiyoruz diye yakınıp duruyoruz. Ne demişler balık baştan kokar; önce siz doğru olunuz, siz yanlış işler yaptığınız sürece Türkiye olarak Avrupa" da hiçbir zaman varlığımız söz konusu olmayacaktır.
Üzerimizde oynanan bu oyunları her ne kadar gerekçe göstersekte Samsunspor olarak, taraftarlar olarak yanlışlarımız yok mu? Tabi ki var. Hani derler ya; atamazsan tutamazsan mağlubiyet kaçınılmaz olur. Çok gol kaçırıyoruz ileri uçta beceriksiz kalıyoruz. Bunlar yetmezmiş gibi bir de çok basit gol yiyoruz.
Taraftarlara gelince; birkaç kendini bilmezin sergilemiş olduğu davranışlar neticesinde kulübümüz ceza alıyor. Sezon öncesinde gerçek Samsunsporlular kulübün yolunu tutup kulübede destek amaçlı kombinelerini de alıyorlar; ama bugün oynanan maçı izleyemediler. Peki bunların suçu neydi? Zor şartlarda çalışan işçi kesimi dişinden tırnağından arttırıp kombine alıyor ama o birkaç kendini bilmez taraftar yüzünden onlarda cezalandırılıyor. Sonuç ne oldu şimdi? Tabi ki kaybeden Samsunspor. Kan kaybı devam ediyor, acil müdahale gerekli. Bizim bizden başka dostumuz yok takıma faydalı olacak şekilde destek çıkmalıyız. Umarım Samsunspor bu zor günlerinde üstesinden gelecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Selamet Atlı Arşivi
SON YAZILAR