KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR

KAN BAĞIŞINDA BULUNDULAR
Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri kan bağışında bulundular

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yetkileri ve hastane personeli, 'Kızılay Haftası' dolayısıyla Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kan bağışında bulundular.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Halkla İlişkiler Sorumluları, Başhemşireler ve hastane personeli 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan "Kızılay Haftası" dolayısıyla Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. 

Ziyarette Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım tarafından , Güvenli Kan Temini Programı, Türk Kızılayı Kan Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi’nin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi. 

Gerçekleşen sohbetin ardından Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yetkileri ve sağlık çalışanlarına Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü Binası tanıtıldı.

Ziyaret hakkında açıklama yapan Genel Müdür Armutlu, "29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Büyük Anadolu Hastaneleri olarak  Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olan Türk Kızılay'ın önemi çok büyük. Kızılay'ın kuruluşu itibariyle çok köklü bir tarihi geçmişi var. Kurulduğu günden itibaren çok önemli hizmetlere imza attığını görmekteyiz. Ancak bunu insanlarımız ihtiyaç duyduğu zaman Kızılay'ın öneminin farkına varıyor. Biz ihtiyaç duyulmadan da bunun farkındalığını oluşturmak için çalışan personelimiz ile kan bağışında bulunduk. Kan bağışını sadece bu hafta değil belirli zamanlar içine yayarak sürdüreceğiz. Türk Kızılay'ına verdiğimiz desteği bundan sonra da vermeye gayret göstereceğiz. Herkesi de böyle anlamlı bir çalışmaya davet ediyorum. Her an Türk Kızılay'ına ihtiyaç duyabiliriz onun için burayı her zaman desteklemeliyiz" dedi. 

Son olarak Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen ve hastane personeli kan bağışında bulundular.

Verilen destekten ötürü Türk Kızılayı Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Büyük Anadolu Hastanelerine teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.