Kamyonu kurtarmaya giden kepçede kurtarıldı

Kamyonu kurtarmaya giden kepçede kurtarıldı
Samsun'un Ayvacık ilçesinde önceki gün Suat Uğurlu Baraj Gölü kenarında uçuruma yuvarlanan kamyonu çıkarma çalışması sırasında batan kepçe de kurtarıldı.

Aşırı yağıştan dolayı önceki gün yaşanan kazada Erol Günaydın yönetimindeki 55 ACZ 48 plakalı kamyon yükü olmadan Ayvacık ilçesi Gürpınar mevkiinde direksiyon hâkimiyetini kaybedince uçuruma yuvarlanmıştı. Suat Uğurlu Baraj Gölüne bir iki metre kala duran kamyonun şoförü Erol Günaydın yaralanmış, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Hafta sonu şarampole yuvarlanan kamyonu bulunduğu yerden kurtarma çalışması yapıldı. Çalışmaya katılan kepçe de bulunduğu yerde çamura battı. Kaza sonrası kurtarma çalışması ekibinde bulunan elektrik teknisyeni İbrahim Tek olayı şöyle anlattı: ”Kamyon yağıştan dolayı şarampole yuvarlanmış. Kazadan sonraki gün kamyonu bulunduğu yerden çıkarmaya gittik. Kamyon Ayvacık Suat Uğurlu Barajından 2 km Ayvacık istikametinde baraj golünün kenarına uçmuş. Kepçe kamyonu kurtarmak için çalışırken o da büyük bir çamur birikimine battı. Tüm çalışmalarımız öğleden sonra 2’den akşam 7’ye kadar sürdü. Zor da olsa hem kamyonu hem de kepçeyi kendi çabalarımız ve iş makinelerinin yardımlarıyla çıkardık. Ama çok yorulduk.” CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.