KAMU VİCDANINI RAHATLATAN OPERASYON

KAMU VİCDANINI RAHATLATAN OPERASYON
Samsun’un Salıpazarı İlçesinde meydana gelen cinayetin şüphelisi B.T(65)’nin Samsun, İzmir, Van üçgenindeki kaçışı İzmir’de son buldu.

04.10.2014 tarihinde Samsun’un Salıpazarı İlçesi Tahnal mahallesinde bayram namazına giderken kurulan pusuda av tüfeği ile aynı aileden Şefik Top’un ölümüne oğlu Resül Top ve torunu Emrullah Top’un yaralanmasına ile sonuçlanan olayın şüphelisi B.T(65)’in kayıplara karışması ile harekete geçen Samsun İl Jandarma Komutanlığı istihbarat ve Kom Şube Müdürlüğü ekiplerinin planlı 5 ay 10 gün süren ısrarlı takibi neticesinde olayın şüphelisi B.T(65)’i İzmir’de yakaladı.

 

Takip süresince Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Tahnal Mahallesinde yeni olayların meydana gelebileceğini değerlendirerek yoğun güvenlik tedbirleri aldı. Arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıkan olayda Şüpheli B.T(65) olaydan hemen sonra Samsun İline buradan da Van da bulunan eşi ile irtibat kurarak İzmir’e gittiklerini tespit eden Jandarma ekipleri Şüpheli B.T(65)’i İzmir’in Karabağlan ilçesinde evinde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABER-EMİN İNAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.