“KAMPÜSTE ŞENLİK VAR”

“KAMPÜSTE ŞENLİK VAR”
Taşçı’dan OMÜ’lülere davet

Atakum Belediyesi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesinin ortaklaşa düzenlediği ‘Kampüste Şenlik Var 2. Açık Hava Sinema Festivali’nin, onlarca etkinliğe ev sahipliği yapacağını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “19 öğrenci topluluğunun katılımıyla gerçekleşecek festivalimiz, bu yıl 9-10-11 Ekim tarihlerinde onlarca etkinliğe ev sahipliği yapacak. 3 gün boyunca sürecek gösteri ve etkinliklere tüm öğrencileri davet ediyorum” dedi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerini, 3 gün sürecek festivale davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 9 Ekim Salı günü ile 11 Ekim Perşembe günleri arasında, 19 öğrenci topluluğunun stant açacağı festival alanının, açık hava film gösterimlerinin yanı sıra horon gecesi, konserler, tiyatrolar, dans ve halk oyunları gösterileri, yöresel canlandırmalar ve onlarca gösteriye ev sahipliği yapacağını söyledi.

 

Atakum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2. Açık Hava Sinema Festivali, bu yıl 19 öğrenci topluluğuyla birlikte OMÜ Yaşam Merkezi önünde gerçekleşecek. 9-11 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Kampüste Şenlik var 2. Açık Hava Sinema Festivali” öğrenci topluluklarının açacağı stantlar, onlarca gösteri ve film gösterimleriyle sürecek. Festivale, Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencilerini davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “İkincisini düzenlediğimiz ‘Açık Hava Sinema Festivali’ bu yıl daha eğlenceli geçecek. 3 gün sürecek festivalde konserler, çeşitli dans gösterileri, tiyatrolar ve sürpriz etkinlerle, OMÜ’lü öğrenci kardeşlerimize keyifli anlar yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gençlik Topluluğu ile ortaklaşa düzenledikleri ‘Kampüste Şenlik Var 2. Açık Hava Sinema Günleri’ne tüm OMÜ öğrencilerini davet eden Atakum Belediye Bşakanı İshak Taşçı, “OMÜ öğrencisi kardeşlerimi bize ailelerinin emaneti olarak görüyor. Her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyorum. Bu anlamda öğrenci kardeşlerimizin keyifli vakit geçirebileceği bir festival organize ettik. 19 öğrenci topluluğunun stant açarak çeşitli gösteriler sergileyeceği şenlikte, her gün Türk sinemasının birbirinden güzel eserleri gösterimde olacak. 9-10-11 Ekim tarihleri arasında, 3 gün boyunca sürecek olan festivalimiz, OMÜ Yaşam Merkezi önünde gerçekleşecek. Kurulacak stantlarda gün boyu sürecek etkinliklere ve her akşam gerçekleşecek film gösterimleri ile çeşitli eğlencelere tüm Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencisi kardeşlerimi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Onur Özsoy

 

Saat

9 EKİM SALI

Saat

10 EKİM ÇARŞAMBA

Saat

11 EKİM PERŞEMBE

(Hava Şartları Uygun olursa)

16.00

Rock Topluluğu

KONSER

16.00

Rock Topluluğu

KONSER

16.15

THM Yerel Grup

KONSER

16.45

Kafkasya Topluluğu

Düğün

16.45

Halkoyunları Topluluğu

Ekip Gösterisi

17.10

Dans Topluluğu

Dans Gösterisi 

17.20

Tiyatro Topluluğu

Sahne Gösterisi

17.10

Dans Topluluğu                Dans Gösterisi 

17.25

Tiyatro Topluluğu

Sahne Gösterisi 

17.50

İEEE Topluluğu

Modern ROKET atışı

17.30

İEEE Topluluğu

Modern ROKET atışı

 

-

 

-

17.55

Dans Topluluğu

Dans Gösterisi 

17.40

TSM Topluluğu

KONSER 

18.00

Halkoyunları Topluluğu

Ekip Gösterisi 

18.10

Halkoyunları Topluluğu

Ekip Gösterisi 

18.30

GÖRÜMCE

Film Gösterisi

18.30

AİLE ARASINDA

Film Gösterisi

18.30

KÜÇÜK ESNAF

Film Gösterisi

20.30

HORON GECESİ

Halkoyunları Topluluğu

 

Yerel Grup

KONSER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum