KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI
BAŞKAN ÖRS'TEN  KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Türk Kızılay’ı Genel Merkezi'nin Arakan'la ilgili yapmış olduğu kampanyaya destek bekliyoruz ”dedi.

Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs; Arakanda yaşanan olaylar karşısında Muhacir durumuna düşen Arıkanlıların Bangladeş’teki kamplarda yaşayanlara ulaştırmak üze Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin başlattığı kampanyaya destek arıyoruz ”dedi.

MÜSLÜMANLARA BİR YARDIM ELİNİDE SEN UZAT
Türk Kızılay’ı Genel Merkezi Arakanda yaşanan insanlık dramına bir nebze çare olmak için bir kampanya başaltılığını vurgulayan Başkan Örs,”Arakan insani yardım kampanyasında bölgedeki ihtiyaçlar doğrultusunda hazırlanan bağış seçenekleri sunulmuştur. Bağışçılarımızın sunulan seçeneklerden bir yada bir kaçını seçerek imkanları ölçüsünde belirleyecekleri rakamları ile nakdi bağış yapmaları konusunda destek beklemekteyiz. Genel Merkezimizin başlattığı kampanyanın ilimiz dede ses getirmesi Arakanda yaşayan Müslümanlara yardım için gereken desteği beklemekteyiz ”diye konuştu.

Canik Muhtarlar Derneğinin Üstü    Cep;   05456328107   Tel;03622287988 fax;03628333497   [email protected]    (Başkana ulaşılmazsa 05438667074 ü arayınız)

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum