Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Kalpar'a bir teşekkür borcum vardı

Yazımın başlığında da bahsettiğim gibi Sn. Hüseyin Kalpar hocamıza bir teşekkür borcum vardı, sezon başından itibaren, sonunda yüce Rabbim'e bana o teşekkürü ettirme fırsatını verdiği için şükrediyorum.
Sezon başından itibaren Denge Gazetesi'nde yazmış olduğum köşe yazılarımda koyu bir Samsunspor taraftarı olduğum için hocamız Kalpar'a karşı bazılarının demesine göre cephe alıyor, kimilerine göre de artniyetli davranıyordum. Fakat yazmış olduğum yazılarımda beni takdir eden de vardı tabi ki. Doğal olarak şimdi soruyorum, buradan bütün Samsunlu ve Samsunsporlu ağabeylerime, arkadaşlarıma ve büyük taraftarlarımıza: "Sizce doğru mu yaptım, yanlış mı yaptım? Cevabını sizlere bırakıyorum".
Geçen hafta Süper Lig'e çıkmışız, tabi ki çok güzel bir duygu. Tek amacımız, ligi 1. bitirip kupayı müzemize getirmek. Fakat gelin de bir bakın, bugün ki Antep BB maçına. Allah aşkına, bir takım her şey iyi giderken bu kadar mı aciz olur, bu kadar mı basitleşir. 25 dk'da 3-0 mağlup duruma düşüyoruz. Sn. Kalpar bunun cevabını bakalım bu hafta nasıl vereceksin? Hadi diyelim, yönetimimiz ve aileleri hep beraber doğru yada yanlış Antep'e 2 günlük kısa bir tatile gittiler. Sizde mi aynısını yapmaya özendiniz, yoksa, hocam! Bu kadar da olmaz, insanların gözünün içine baka baka alay edilmez! Ayıptır hocam, ayıp! Ya bir iki kişi hariç sahada ki futbolcu kardeşlerimize ne demeli? Yakıştı mı sizler gibi şampiyon olmuş birilerine!
Biz size niye yenildiniz demiyoruz. Nasıl ki galip geldiğinizde ve Süper Lig'e çıktığınızda bu vefakar, altın kalpli taraftarlar sizi alkışlıyorlarsa tabi ki mağlup oluncada alkışlayacak. Ama mağlup olmanında bir haddi vardır. Bu tür ruhsuz mağlubiyetlerle değil beyler. Lütfen aklınızı başınıza alın. Bu takım Süper Lig'e şampiyon olarak ve lider çıkacak! Bu işin başka yolu yok, benden söylemesi. Bize de o yakışır.
Yazıma son vermeden önce son sözlerim yine Hüseyin Kalpar'a: "Hocam, geçen hafta Güngören maçından sonra mikrofonu ve kamerayı karşınızda görünce verdiniz, veriştirdiniz, basınımıza ve medyamıza. Yok sizi kıskananlar ve çekemeyenler varmış. Yok huzur evine git Kalpar demişler. Bilmem neler..."İşte size bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne demiş atalarımız: "Büyük lokma ye, büyük söz konuşma ve çok konuşan çok hata yapar". İşte sen bugün Gaziantep'de yani 'kendi memleketinde' asrın hatasını yaptın Sn. Kalpar. O yüzden sana olan teşekkür borcumu ödemek istiyorum: "Teşekkürler Sn. Kalpar. Bizi bir hafta içinde futbol kamuoyuna rezil ettiğin için..."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR